Şöyle bir genel olarak bu konuya yazılanlara ve kendimin de geçmiş yıllarda önceki yazdıklarıma baktım da hakkını vere vere ciddili bişi yazmamışım. Öyleyse bu ayıp benim, diyelim ve eskinin telafisi olmayacak olsa da telafi etmek için değil, içimden geldiği için bir şeyler karalayalım;
Öncelikle başka bir konudan 3 Nisan 2026 tarihli şu mesajım -tabii ki yine @
Dea Dia için- burada durmalı:
Alıntı:
İlk gönderen: Regex
Şu hayatta görüp görebileceğiniz, tanıyıp tanıyabileceğiniz en iyi kalpli, bilip susmayı, anlayıp bozmamayı, empatik yaklaşıp anlamayı, kırmamak için kırılmayı, ama bu son dediğimi yaparken de gerçeklikten koparak ya da hüzne boğularak değil; gerektiğinde de gerekeni yapmayı, yine de bunu son tercih olarak görmeyi yeğleyen, “dünyayı iyilik ve sevgi kurtaracak” sözünün vücut bulmuş hali.
|
---
Bizim tanışmamız 2017 yılının son aylarına dayanır. Dile kolay 9 yıl olmuş. Aslında tam “beyaz bayrak kalktı, start verildi ve koşu başladı” tarihi bu değil tabii ki. Bu yüzden milat olarak 25 Temmuz 2019'u da alabiliriz. E yine nereden baksan 7 yıl olmuş. Az mı? O gün doğan çocuk, şimdi ilkokula gidiyor.
Her şeyden öte aramızda kimsenin anlayamayacağı bir lugat vardır. Ne gibi derseniz, for example:
- Sevinmene sevindim -> Mahmut
- Minnoşum/tontişim
- … (. . .)
- Dil
- Sinsi saftiriğim
- İkileme olarak bir de "fit" ile başlayan bişi daha var da onun gerisi de özel kalsın asjdasdjsa
vs. vs. geri kalan bazılarını burada yazamam.
Ha; bunlar buzdağının görünen tarafı. Görünmeyen tarafı için de konuşacak olursam, işin eğlencesinin ve frekanslarımızın tutmasının dışında da aramızda çok farklı ve kimsenin yıkamayacağı, ulaşamayacağı, değiştiremeyeceği, dönüştüremeyeceği bir bağ vardır ve her zaman da olmuştur; bundan sonra da olmaya devam edecektir. Adı, şekli ve durumu ne olursa olsun çok severim kendisini. Bu da asla değişmez ve hiçbir zaman değişmediği gibi, hiçbir zaman da değişmeyecektir.
Sen de hiç değişme. Hep böyle güzel ve özel kal.
İyi ki varsın.
P.S.: Sabah 06:44'te atacaktım da o saate uyanamam dedim, cron yazmaya da üşendim. Dakikadan tuttursam yeter deyip, 21:44'te atıyorum.