Tekil Mesaj gösterimi
Eski 01 Nisan 2026, 19:22   #10
Regex
Regex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Varsayılan Yanıt: Random Gülüş

Birkaç farklı biçimini kullandığım gülüş. O değil de geçen ay bana o mahalleden öbür mahalleye atışırken malın biri “falancanın gülüşünü taklit ediyorsun” demişti. Gülüş taklit etmek nedir oğlum? So what? Zaten dijital jargonda kaç farklı çeşit random gülüş var da?

asdajsdjshads
qweqweqwe
jsjsjsjs
hahahah (bu random gülüş değil bak, dümdüz)
, vs. (bunlar da random değil, ifade/emoji vs. ile gülme biçimi)

Ama sksksks diye ya da xmöxmöz diye gülmüyorum. İlkini @Dea Dia'da görmüştüm. Eğer bir gün öyle gülersem @Dea Dia'nın random gülüşünü taklit ediyorumdur. Yine ek olarak puhahaha ya da hihihi diye de gülmüyorum. Son olarak; ergen zamanlarımda ZAAAA xD diye de gülmüşlüğüm yoktur. Yukarıda saydığım random gülüşlerin noter tasdiki ve patenti varsa gönderin, bi' daha öyle gülmeyeyim.

Konu üzerinde vereceğim brifing bu kadardı. Arz eder, teşekkürlerimi sunarım.

Not: IRC zamanlarında Ares ile özdeşleşen “eheh” gülüşü vardır. Ama bak “hehehehe” ya da “ehehehe” değil. “Eheh” şeklinde olacak. Eğer böyle gülersem de Ares'in gülüşünü taklit ediyor diyebilirsiniz. Gocunmam yani. Yine çağrışım yapmışken belirtmezsem olmaz; “ehuehuehu” diye de hiç gülmedim. Aslında gülebilirmişim, niye gülmedim? Sebebi neydi ki?

Gülün, güldürün efenim; gülmek güzeldir. Mesela ben bu malın söylemine hâlâ gülüyorum. Burada betimleyerek de güldürebilmiş olmayı diliyorum.

• When injustice becomes law, resistance becomes duty.