Yanıt: Kerem
Alıntı:
İlk gönderen: Regex
@ Kerem'i yıllardır tanır, bilirim. Çizgisi ve mesafesi olan; forum kültürüne hâlâ sahip çıkmak adına 6 yıl önce SMF altyapısıyla kurduğu kendi platformunda etliye sütlüye karışmadan, efendiliğiyle ve olgunluğuyla arada kafasına estikçe farklı forumları da ziyaret eden; güzel bir insan. Bu aralar yine forum özlemi depreşmiş olacak ki buralarda sık rastlaşıyoruz. Bu forum özelinde benim dönüşümle onun da yeniden aktif oluşunun paralellik göstermesi de beni sevindirdi. Denk geldikçe iki lafın belini kırabiliyor, daha ziyade de teknikle ilgili konuşuyoruz.
Hazır buraya kadar gelmişken ve elim değmişken konu başlığının büyüklü küçüklülüğünü de düzelttim. ^^
Her şey senin ve ailenin gönlünüzce olsun güzel insan.
|
Teşekkür ediyorum @ Regex. Sende forum aleminde çizgisini bozmamış ender kişilerden birisin. Klavyenin arkasında olmak nedense insanlara hiç olmadıkları bir kişiliğe bürünmelerine neden oluyor. Duruşunu bozmamış nadir forumculardansın.
6 yıl önce pandemide forumu kurarken sandım ki eski ekibi toplayabilirim ama bizimkiler hep anne baba olmuş. ((: fiyasko oldu yani. Şimdide kapatmak istemediğim için bekletiyorum. Bazen gaza gelip tekrar uğraşatıyım diyorum ama hevesim çabuk geçiyor. Allah'tan buralar var ki forumları tamamen bırakamıyorum. Seviliyorsunuz.

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.
Deli tarafıma denk gelmeyin, zira orada ben bile hükümsüzüm...
|