Tekil Mesaj gösterimi
Eski 12 Mart 2026, 23:52   #26
Regex
Regex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Varsayılan Cevap: Forumel Beğenilerde Gelişmiş Tepki Sistemi Aktif!

Alıntı:
İlk gönderen: Kerem İletiyi Görüntüle
Buda çok güzel olmuş emeğinize sağlık. Valla ben bir sonraki adım olarak mobil tema seçeneğini bekliyorum. @Regex @Dea Dia Birde telefonda ki gülümsemeleri kullanabiliyor muyuz. â¤������
Alıntı:
İlk gönderen: Dea Dia İletiyi Görüntüle

Bizim 1.5 yıldır mobil temamız var aslında, birkaç eksiği kaldı daha ilgilenemedim diye duruyor öyle aktif etmedim. @Regex bi’ el atarsa aktif ederiz.
Alıntı:
Olsun tabi ya, valla ben tembel adamım siteyi yaklaştır oku, yaz tıkla zor geliyor ��
Alıntı:
İlk gönderen: Dea Dia İletiyi Görüntüle

@Regex’i darlayalım biraz, kalan eksikler teknik bilgi gerektiriyor. Orada da ben tıkandım.
Alıntı:
@Regex sesimize gel
Bu medyayı görüntüleyebilmeniz için üye olmanız ve üye hesabınızla oturum açmanız gerekmektedir.

---

1.5 yıl önce tamamlanan, yalnızca 1-2 eksiği kalan responsive temayı arka tarafta inceledim. @Dea Dia ve benden sonra -tekrar ben dönene kadar da tek- teknik admin olan @Narsinha çok güzel iş çıkartmış. Ben icraatı olan, başarılı olan herkese aram iyi olsun veya olmasın saygı duyarım; hakkını da teslim ederim. Burada önemle vurgulamak isterim ki; teknik kısım olarak Forumel'in erişim bilgileri ben ve @Narsinha dışında 6 yıl süresince, bilhassa güvenilmez tiplere asla bizim yokluğumuzda da verilmemiştir. Bu nedenle tüm kullanıcılarımız kişisel verilerinin güvencesi konusunda endişesiz ve içleri rahat olabilirler. Tarafımca döndükten sonra bütün geçmişe dönük ayrıntılar ve log kayıtları incelenmiş, bunlara ilişkin malumat alınmıştır. Hiçbir şekilde güvenilmemesi gereken sıkıntılı kişilere erişim verilmemesi, bu yüzden de veritabanının çöp edilmemesi önemli. Bu haliyle geliştirmeleri daha sağlıklı yapabiliyoruz. Çünkü bilinçsiz dokunuşlar veritabanında geri dönmesi zor problemlere neden olabiliyor. Ayrıca veritabanının yedeklenme veya kötüye kullanım riski yoktur. Forumel verileri, kullanıcı bilgileri bu bağlamda titizlikle gözetilmiş ve belirttiğim tarz kişilere tüm çabalarına rağmen güvenilmediğinden riske girmemiştir.

Responsive temayı da en kısa süre içerisinde tamamlayıp, kullanıma sunacağız. ^^