Tekil Mesaj gösterimi
Eski 06 Mart 2026, 20:29   #1
Dea Dia
Dea Dia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
yeni Forumel Bas-Konuş; Sen Konuş, O Yazıya Çevirip Editöre Getirsin!

Forumel Bas-Konuş; Sen Konuş, O Yazıya Çevirip Editöre Getirsin!

Merhaba arkadaşlar;

Forumumuza “Bas‑Konuş” özelliğini kazandırdık.

Mesaj yazarken Bas‑Konuş butonuna basılı tutup konuşmanız yeterli; bıraktığınız anda söyledikleriniz otomatik olarak mesaj editörüne metin olarak ekleniyor.
Ayrıca konuşurken butonun yanında kısa bir “Dinliyorum…” bildirimi ve canlı altyazı göstererek, görsel olarak daha kullanışlı ve göze hitap eden bir yapı sunmayı hedefledik.

Bu özelliğin çalışması için tarayıcınızın mikrofon izni vermesi gerekir. İlk kullanımda tarayıcı sizden izin isteyebilir, benden istemişti. İzin vermezseniz Bas‑Konuş'u kullanamazsınız, hata verir.

En iyi deneyim için Chrome/Edge gibi Chromium tabanlı tarayıcıları öneriyoruz. Bazı tarayıcılarda (özellikle Firefox) konuşmayı yazıya çevirme desteği sınırlı olduğu için sorun yaşayabilirsiniz.

Böyle bir şey vBulletin forumlarda bir ilk, varsa da ben görmedim. Eklenti yapımcısı @Regex'e emekleri için teşekkür ederim.

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.