Konu: Zihn-i Sinir
Tekil Mesaj gösterimi
Eski 12 Kasım 2025, 14:27   #9
Ice
Ice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Varsayılan Cevap: Zihn-i Sinir

Selamlar, sana biraz mahcubum ama görüşmesek bile aramız bozulmaz senle.. Yıllar sonra karşılaşsak bile anlarız, susarız, selamlaşırız ve anlaşırız.

Türk kahvesi, fındık ve birazda kuru üzümle günün kritiğini yapıp her şeyi yerli yerine koyuyorum. Zihnimde her raf düzenli, çöpler çöp kutusunda..

Hayatta net olmak gerek, ne kadar dert edinirsen edin vazgeçmeyi bilmek gerek. Kangren olan kolu kesmediğin sürece seni ölüme sürüklemeye devam edecek. Yaşamak demek, zorluk ve problem demek değil mi? Peki bu zorluklara teslim olmak, yapamıyorum diye sızlanmak neden? Belki ben sığ düşünüyorumdur ve insanlar bu kadar özel değillerdir.

İnsanların dramlarını, üzüntülerini veya en ufak sorunda tüm evrenin ona karşı olduğunu düşünüp dertlenmesini hep komik buluyorum. Sorun ve çözüm senken nasıl başkasından yardım isteyip güçsüzlüğünü ilan edersin? En önemlisi derdini bilen insanların hepsinin senin dostun olduğunu düşünebilirsin? Bu düpedüz saflık ve bu saflığın her zaman cezalandırabileceğinin unutulması...

Vazgeç(e)meyen insanlar bilin ki; en önemlisi öz saygını ve karakterini korumaktır. Güzel insanlara naçizane tavsiyem; Kurtlar ve köpekler birbirine benzese de bile asla bir değildir. Birinin sınavı yokluk ve yalnızlıkken ödülü özgürlüktür. Diğerinin sınavı ise sahibinin insafına kalmış yemek artıklarıyken ödülü bir tasmadır.

Senin bir tasman yok güzel insan ve hayatta kendinden daha değerli bir şeyin yok. Saygını ve çizgini her zaman koru, zor zamanlarını atlatman için tavsiyem; günün kritiğini yap. Akşamını sakin bir müzik, sade bir Türk kahvesi, fındık ve kuru üzümle süsle.

Bu akşamki müziğin benden olsun.

Bu medyayı görüntüleyebilmeniz için üye olmanız ve üye hesabınızla oturum açmanız gerekmektedir.

Tasmalılar için;

Şarkı kötü, kahve zararlı, evinde fındığın ve kuru üzümün yok.