Konu
:
En İyi Yerli Netflix Dizisi Bir Başkadır İncelemeleri - Murat Soner ve Pelin Olgun
Tekil Mesaj gösterimi
20 Kasım 2020, 09:52
#
1
Mezarkabul
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen
kaydol
bağlantısından üye olunuz.
En İyi Yerli Netflix Dizisi Bir Başkadır İncelemeleri - Murat Soner ve Pelin Olgun
Aslında çekinerek izlediğim bir dizi idi "Bir Başkadır". İzlemekte kararsızdım. Çünkü pek dram sevmem. Bu diziyi izlediğimde neden dram sevmediğimi anladım. Dramı sevmemin sebebi tamamen TV'de yayınlanan yerli dizilermiş. TV'de yayınlanan yerli dizilerimiz maalesef saçma saçan senaryo ve saçma sapan ağlama sahnelerinden dolayı dram dizilerinden nefret etmeme sebep olmuş.
Bir Başkadır, adı gibi bir başka... Sıkıcı gibi görünen sahneleri çok fazla olmasına rağmen hiç sıkılmadığım bir dizi...
Üstteki yorumlar bana ait idi. Şimdi sırası ile Murat Soner ve Pelin Olgun'un yorumlarını izleyeceksiniz. Eğer diziyi izlemediyseniz; videoları izlemenizi tavsiye etmem. Videolar spoiler içeriyor.
Bu medyayı görüntüleyebilmeniz için üye olmanız ve üye hesabınızla oturum açmanız gerekmektedir.
Bu medyayı görüntüleyebilmeniz için üye olmanız ve üye hesabınızla oturum açmanız gerekmektedir.