Tekil Mesaj gösterimi
Eski 01 Mayıs 2020, 02:01   #1
Candres
Candres - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Varsayılan Forumu hızlı bir şekilde yukarılara çıkarmak için neler yapılmalıdır ?

Forumu hızlı bir şekilde yukarılara çıkarmak için neler yapılmalıdır ?

Konuların özgün ve yaratıcı olduktan sonra kısa süre içinde google aramalarında çıkar ve konuyu okuyan insanların dikkatini çeker ve foruma üye girişi sayısı gün geçtikçe çoğalıır.
Konunuzun özgün olması ile bitmiyor iş aslında eğer basamakları adım adım hızlı hızlı çıkmak istiyorsanız forum üyeleri bir ekip içerisinde olmalıdıR.Puzzle gibi düşünün bir parçası olmazsa asla yükseliş olmaz.
Örnekler vererek açıklayacağım bunları anlayacağınız dilde madde madde
1-) Bir üye özgün konular açıyorsa diğer üye açamıyorum diye dert yanmasın oda hit alan konuları güncel tutarak forum içinde açılan konuları google aramada tutmak için çabalayabilir
2-) Ben konu açmayı sevmiyorum diyen üyeler baya okunmuş yada konunun içindeki misafir sayısı fazla olan konulara ilginç yorumlar yaparak misafirlerin dikkatini çekebilir.
3-) Ben konu yada yorum yapmayı sevmiyorum diyen insanlar yaratıcı fikirleriyle hiçbir forumda yapılmamış eğlenceli faaliyetler yada hiç bir forumda yapılmamış forum sistemleri düzenleri ile diğer sitelerden farkını gösterip gerek tema olsun gerek düzen olsun gerek forum sistemi olsun farkına gösterebilir.