Tekil Mesaj gösterimi
Eski 15 Mart 2025, 20:06   #1
BuRHaN
BuRHaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Varsayılan Forumel Rep Market Sohbet

Forumel Rep Market Sohbet

Evet arkadaşlar artık marketimizi açmamızın vakti geldi.

Marketimizin amacı bazı özel isteklere "REP" karşılığında ulaşabilmenizi sağlamak.

Marketimiz sürekli güncellenecek olup ara ara alabileceğiniz yeni özellikler eklenecektir.

İşleyiş;

Rep Market Alışveriş konusuna ekleyeceğimiz ayrıcalıklı özelliklere belli bir rep ödemeniz gerekecek.

Rep Market Alışveriş konusuna giderek almak istediğiniz özellik hangisiyse bunu almak istiyorum diyerek istekte bulunacaksınız.

Aldığınız özelliğe rep sayınız yetiyorsa siparişi tamamlayıp repi hanenizden düşeceğiz.

Aldığınız özelliklerinin hepsinin bir fiyatı ve süresi vardır.

Rep Market takip konusunda ise aldığınız özelliğin ne kadar kaldığını takip edebileceksiniz.

Hediye Nasıl Ederim?

Arkadaşlar bu özellikleri birbirinize hediye edebilirisiniz.

Rep sayınız eksik kalırsa, rep sayısı yüksek olan bir üyeden üzerini tamamlamasını isteyebilirsiniz.

Rep Market Alışveriş konuna giderek;

Örn; Şu özelliği şu kadar süre boyunca BuRHaN'a hediye ediyorum.

Örn; Şu özelliği almak isteyen BuRHaN'a eksik kalan 500 repi ben veriyorum gibi.

Genel;

Arkadaşlar özellikle kadın üyelerimizin çok istediği ve bazı erkek üyelerimizin istediği renkte ranklar yaptık.

İlk etapta bunları marketimize ekliyoruz.

Bir süre sonra zamanla yeni özellikler eklenecektir.

Bu özelliklere kolay ulaşmanız için Rep çok önemli bir konuma geldi. Yarışmalar ve günlük görevlere katılarak rep sayınızı yükselte bilirsiniz.

Birazdan Açacağımız Rep Market konumuza göz atıp oradan alışveriş yapabilir, hediyenizi alabilirsiniz.

Hayırlı alışverişler.

Repleri çok olan üyelere adminlere ( Ben Hariç ) size hediye alması için savaş verin.

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.