Tekil Mesaj gösterimi
Eski 12 Mart 2025, 00:32   #1
BuRHaN
BuRHaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Varsayılan 11 Mart 2025 Forumel'de Neler Oldu?

11 Mart 2025 Forumel'de Neler Oldu?

Evet bugün 11 mart salı günü arkadaşlar. Bakalım forumumuzda bugün neler oldu.

@MaVi yine bütün zarifliği ile forumda aktif olamaya devam ediyor. Genelde şarkı paylaşımı ve forum oyunlarda aktif durumda. Daha önce bilmediğim bir çiçeği öğrenmiş oldum. "Şakayık Çiçeği" konusuna bir göz atmanızı tavsiye ederim.

@Eylul bugün Ne güzel uyudum Maşallah diyerek foruma giriş yaptı ve "Günaydinn hellooo" diyerek hem Türkçe hem de İngilizce olarak forumu selamladı. Daha sonra kendisini ve @Ayışığı'nı forum ikilisi olarak ilan etti. Bir konuda "forumda merak ettiğim bir üye yok" dedi. Son olarak kelime bulmacada günü zirvede tamamladı.

@Supervisor Cimri Apo. En yüksek rep sayılarından birisine sahip olan Apo kimseye hediye almam diyerek tepkileri üzerine çekti.

@Dea Dia bugün 600m boyunda ki uzun pideyi kıskandı. "Sebebi neydi ki? Yemek gibi şeylerin en büyüğü yapıldı, en uzunu yapıldı olayı bana saçma geliyor. " Ve utanmadan fırıncıların bütün sırrını "Unu fazla koyarsan büyük olur." diyerek ifşaladı. Fırıncılar derneği kendisi hakkında yakında kınama yayınlarlar.

@Ayışığı yine bütün istikrarını korudu. Son mesaj konusunda bende, aldım diyerek katılım gösterdi. Eylul'ü sevdiği için füze attı, @MySeCReT'in camını kırdı. Forumdan kimseyi merak etmiyorum diyerek noktayı koydu. ( İdolüm )

@Deniz Dünyanın en kıllı adamına "Ayy yazık." diyerek çok üzüldü. Deniz'de modaya uydu ve forumda kimseyi merak etmediğini şu cümle ile açıkladı. "Kimse yok. Hiç meraklı değilim.." Daha sonra "Kollarım ağrıyor. Acaba neden neden.." diyerek forumdan çıktı. ( Geçmiş olsun )

@ELeNa son zamanalar da çok aktif değil ama genel olarak konu açıp çıkıyor forumdan.

@Gabriel bugün forumda aktifti. Yeni rengini çok beğendi ve bu rengin sürekli kendisinde kalması istedi. Kendisini "Yıkık" olarak hissettiğini söyledi ve forumda çıkış yaptı.

@Gece ünlü sinema ve film eleştirmeni gece hanım incir reçeli hakkında yorum yaptı. "İkincisi ilki kadar güzel değildi o yüzden izleyeceğimi sanmıyorum (."

@GüL foruma yeni üye olan üyelerimizi karşıladı. Bütün neşesi ile konularda aktif oldu. Sonra midem bulanıyor dedi ve biraz tadı kaçtı. ( Umarım önemli bir şey yoktur.) @Dea Dia hakkında onun kalbi çok iyi diyerek kafalarda soru işareti bıraktı Ve son olarak "Uzaklaşmak iyi gelir insana..." diyerek mesaj attı ama bazen iyi gelmez konuşur dertleşiriz.

@Kartaliçe isyankar Kartaliçe. "Sıkıldım artık yoruldum yeter" diyerek foruma giriş yaptı. Sonra çığlık attı ve "
Yavvv bu havalar neden sıcakk sinirleniyorum yarın ne giyicem bu arada öf" diyerek isyan etti. Kendisine kolaylıklar diliyor yarın ki kombinin merak ediyoruz.

@Lareina ahhh Lareeee ahhh. Erkek bir üyemize " Kendini kadın olarak görüyorsan tamam ndjdjfkdkdx" diyerek patavatsızlık yaptı Yine kendine has yorumu ile üyelerimize "fıkır fıkırsınız maşallah." dedi.

@Madeleine Wanted!

@MySeCReT Son mesajda rakipsiz gibi duruyor diyeceğim ama @Eylul ve @Ayışığı bela olmaya devam ediyor. Hatta üyelere konunun kendinde kalması için rüşvet bile teklif etti. Kendisi kelime bulmaca yarışmasında zirveyi kaybetti. "Bana yine 1 git geldi.ve bu hic iyi degil." gizemli bir cümle kurdu.

@Nou yeni üyemiz. Kendi kaleminden ve sesinler şiirler paylaşarak beğeni aldı.

@uykusuzadam kendi kaleminden şiirler paylaştı ve üyelerimiz tarafından çok sevildi.

@inciR uzun bir aradan sonra foruma giriş yaptı. Son mesaj kimde konusu kaybettiğini görünce hayal kırıklığına uğradı. Bu durum beni çok memnun etti.

@Mix yeni avatarı ile uzun bir aradan sonra aktif oldu. Forum oyunlarında zaman geçirdi.

@Le Developer Hııır diyerek foruma giriş yaptım. Daha sonra "
Kimyasal başlıklı severlere gelsin" diyerek üyelerimize füze attı.

Bugününde sonuna geldi. Bir sonra ki günlükte görüşmek üzere.

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.