Tekil Mesaj gösterimi
Eski 27 Kasım 2024, 15:47   #69
Polyana
Polyana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Varsayılan Cevap: 32.Haftanın Konuğu - Jayus

Alıntı:
İlk gönderen: Asya İletiyi Görüntüle
İtiraf ediyorum forum içindeki yorumlarınla oluşturduğun beğendiğim bir olgunluğun var. Kaçarımı beklemiyordum

En çok zorlandığın bağımlılığın nedir?
Evet haklısın bazen buna ben de şaşırıyorum.
Her ne kadar olgun olsa da insan bazı şeylerden kaçmak daha kolay gelir, zamanında kaçmayıp her birini yaşadığı için. Benim korkularım sıradan değildir çünkü o yüzden savaşamıyorum. Bu ara biri ile savaşmayı seçtim ve memnunum bundan bakalım artık.

Öyle aman aman bir bağımlılığım yok aslında, benim için kafada biter bir şeyi bırakmak. Kahve'yi çok seviyorum mesela bağımlı derecesinde misin desen; evet derim. Ama bazen ricalar üzerine günlük tüketimi mi azaltıyorum. Yani bunun benim elimde olması hoş bir şey. Daha büyük bir bağımlılığım kahve içmemi istemiyorsa, kahve bağımlılık olmaktan çıkıyor. xjxjfdxh

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.