Konu: Charismax
Tekil Mesaj gösterimi
Eski 17 Kasım 2024, 00:44   #10
Passed
Passed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Varsayılan Cevap: Charismax

Alıntı:
İlk gönderen: Tupac İletiyi Görüntüle
Şimdi ben normalde bu arkadaşı tanımam. Yani biz normal insanlar gibi tanışmadık. Gıyaben forum genelinde görürsün ama tanışmazsın öyle. Sonrasında biz sanırım tartıştık. Ben "Sen kimsin " yada "Sen benim kim olduğumu biliyon mu" diye kelimeler ile gelen olursa ayar oluyorum, bu arkadaşta bambaşka nick'te olduğu için bu tarz gelmişti ve bende zaten aleve körük gidiyorum biraz orada kaynaştık. Sonra sonra konuşmasakta ne o tartışmadan sonra karşı karşıya geldik ne de kötü bişey oldu. Sanırım iki deli birbirini görünce sopasını saklar misaliyiz.
Mizacı birçok kişiye tuhaf geliyor. Çoğu zaman kelime anlamlarını kulağı ters tutar gibi arkadan çevirip getiriyor. Ve yazım tarzı onu biraz tanımayan için gıcık bir tip gösteriyor. Belki seslide konuşup o kelimeleri dizse ardı ardına oluşan cümlede kahkaha atacağız ama burada biraz ne diyor bu manyak tribine sokabiliyor insanı. Velhasıl kelam uzaktan sevişiyoruz. Yenge duymasın.
Gördünüz arkadaşlar prim kastı kfkdgndl

La ben nasılım biliyon mu? Bilmiyon ? Tamam...

Dur dur yazayım daha net olacak' .. Şimdi instagram reels örneği vericem.. Şimdi telefon'da yukarı aşşağı takılıyoruz videolar izliyoruz ya hani.. Önümüze popüler yada popüler olmayan video'lar çıkıyor.. Mizah sex konulu mizah kara ve pembenin yeşili video'lar.. Yani türkiye'nin gündemi olan mizahi şeyler... Onlar benim bilinç altıma işleniyor.. Bende forumda olan siz arkadaşların ortamında imalı ince bir'şey yazdığım zaman anlarsınız sanıyorum .. Mesela iffet diyince ne anlıyorsun yada müjde ar diyince? Araba cam kafa dimi... Onun gibi ... Bazı kelimelerimin imaları oralara yönelik anlarsınız sanıyorum ama karma çelişkili bozuk cümle olarak geliyor size.. Ben ne biliyim millet mal sadece forumda kafaları (sözüm meclis kapısına) yani örneği böyle verdim ama okuduğum kitap yetiştiğim coğrafi koşullar gündem güncelliği vs hepsi içinde...

Bu arada sen bana taktın ilk ben bir kaç gün cevap vermeme strateji'si uygulamaştım hatta bak takılıyor diye bir kaç arkadaşa'da göstermiştim.. Al işte napayım buna şimdi diye söylendiydim Bizi insan oluşumuz bağladı aşkımız ordan.. Son olaydan sonra renklerimiz belli oldu... Pijlik hep var bizde o ayrı ama biz efendilerindeniz.

Lan benden kimseye zarar gelmez

Teşekkür yorumun için.. Prim kastın yine gördünüz.. Kflfmfkldnc

Bana bahşedilenler size vereceğim sadakalardır..

Konu Passed tarafından (17 Kasım 2024 Saat 00:46 ) değiştirilmiştir.