Öncelikle hepinizin kurban bayramını alayınızın... Kutluyorum..
Alıntı:
İlk gönderen: Dea Dia
Yani ne desem bilemedim, aslında hiç sevmezdim kendisini o da beni sevmezdi gerçi.  Uzun bir süre öyle aramız kötü şekilde devam ettik. Son birkaç aydır iyiyiz bence, eskisi gibi antipatik gelmiyor.  Bazen ne dediğini anlamıyorum ama kendine göre bir tarzı var. Kimseye kendini beğendirmek ya da kabul ettirmek için şekilden şekile girmiyor. Birazda fazla duygusal çaktırmamaya çalışsa da, belki bu bilgi işinize yarar. 
|
Alıntı:
İlk gönderen: Dea Dia
İyi bari yalnız değilim.
|
Ben seninle hep iletişim halindeydim sen uzaktın hatırla ? Yağmur yağarken sigaranı körüklemiştim.. Pardon bu o film değildi...
Beni anlamak kıta ölçümü yapan harita mühendislerinin aletlerini kullanmayı bilmek gibidir... Zararlı görünen faydalı olan o bahçe çeşnisiyim ben..

Teşekkür ederim yorumun için.. Sözlük konumu açtırmamaya çalışsamda açmışsın telif yersen karışmam.. Diğer mahlas ile bu mahlas telifli

Bunu eski bir forumda paylaşmıştım marka tescil değeri olarak neyse sonuç olarak bu nick mahlaslar benim kendi kendime telif atacak durumum yok dimi
Ben seni severim sen beni sevmiyor olsanda .. Kavga ediyorum hafif seninle kardeş kan bağı var gibi farkında değilsin.. Güzel tersleniyon
Alıntı:
İlk gönderen: Supervisor
Yazdıklarını anlamakta güçlük çekiyorum. 
|
Sen hayatın anlamını anlayamıyon beni nasıl anlayacan.. Kodelek modelek dıptıs modülek.. Bak anladın tekerleme dsnjgkjsgdh
Alıntı:
Hepimizin ortak noktası 
|
Hıııı dana'yım ben girin bana toplanıp..
Alıntı:
İlk gönderen: Destina
Düşmanları gayet iyi anlıyor onu. 
|
Dimi ? O Yüzden rahatlar ama bir o kadar'da diken üstündeler .. Onlar anlasada nasıl olsa çevrede olanlar anlamıyor bana soktuğunu diye seviniyorlar ama olsun sadettin teksoy parmağını devreye sokacam
Alıntı:
Anlamak için illa düşmanı mı olak 
|
Jopu yavaşca yere bırak ...
Tarzımı kopyalayanlar üsküdar'da at çiftliği kurdu... Teşekkürella ...