Tekil Mesaj gösterimi
Eski 16 Kasım 2024, 05:53   #1
dae
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Varsayılan Akrep burcu ve ilişkileri.

Akrep burcu ve ilişkileri.

zodyak' ın en tutkulu, en aşık burcudur eğer bir kere bile hayatınızda akrep tarafından sevildiyseniz maalesef bir ömür boyunca bu hissi ararsınız , gelelim akrep burçlarının sürekli ilişkinin başlarında dengesiz hareketler sergileme nedenlerine şöyle ki ;

akrepler sizinle flört edebilirler ki zaten oldukça flörtöz bir burçtur ama size hemen güvenmezler, hatta sevgiliyken bile güvenmezler , özellikle ilişkinin başında asla size aşık olmazlar, ilişkinin başında bir akrebin size aşık olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuzdur….

akrep burcu size karşı sadece aşık olma potansiyelini hissetmiştir ve akrebin 6. hissi aşırı derecede güçlüdür , peki bu aşık olma potansiyelini hisseden akrep burcu ne mi yapar?

sizdeki potansiyeli hisseden akrep burcu sizi birden bire denemeye başlar; bu denemelerin hepsi de mantık çerçevesinde olmaz hatta bazen hayatın olağan akışının dışında ve absürt denemelerde bulunabilir, siz ve sınırlarınız sabır taşı çatlatan testlere tabii tutulabilirsiniz ….

akrep burcu aşık olma potansiyeli olduğu kişiye neden mi sürekli dener ?
şöyle ki;

'' şimdi görüşmekte olduğum müstakbel adaya aşık olmak üzereyim ya ben bir ilişkimizi ve karşımdaki kişiyi deneyeyim aday eğer beni bu ilişki içerisinde beni bırakabilecek biriyse , gidiyorsa gitsin ona aşık olmadan önden gitsin denemeleri geçer ve gitmezse eğer tamam o zaman aşık olurum'' diye düşünür. hatta bazen'' biraz daha kötü davranayım bu sefer de gidecekse bir defolup gitsin ''diye saçmalığı izzahtan vareste bir şekilde bir şekilde karşı tarafı ileri seviyede tahrik edebilirler ve işin en kötü tarafı ;

tüm tahrik etme ve ilişkiyi kötüye sürükleme hareketlerini yaparken aslında enerjileri tamamen ilişkidedir , bu ilişki olsun ve devam etsin istiyordur, karşı taraf testleri geçsin diye dua ediyordur, yalnızca adayın her şeye rağmen orada duracağını ve hayatından asla gitmeyeceğini bilmek isterler…..

tüm bu testlerin sebebi nedir? madem adayda potansiyeli görüyorsa neden böyle şeyler yapıyor bu burç dediğinizi hisseder gibiyim işte bunun esas teması ;

akreplerin bir ilişkiden beklentisinin güvende olma ve güvende hissedebileceği birine ait olma ihtiyacı diyebiliriz.

akrep burcuna talip olan adayın olası bir iliskide yaşanılacak problemde sistematik istikrarı sürdürüp ilişkide kalacağından emin olmak için 10 adet test yapması yeterli olsa da akrep burcumuz bunu fazlasıyla abartıp 15.teste tabii tutar.

tüm bu olanlar karşısında karşı taraf neler yapar ?

karşı taraf bu testleri fark edip sıkılabilir , ilişkinin içinden kaçabilir, bu sefer akrep burcu da der ki ;

''aslında benim ilişkide güvenimi kazanması için ona karşı sunmuş olduğum 10 testimin 10 unu da geçti ve aslında ben güveniyorum, e tabi bu sürede istemsizce bağlandım madem esas tamamlaması gereken testleri tamamladı ve ayrılık benim test işini abartmamdan inşaa oldu bu sefer ben onun peşinden gideyim, müstakbel sevgilimi alayım, getireyim aşkımızı yaşayalım , hiç ayrılmayalım hep mutlu olalım “moduna girer ve akrep burcu genellikle müstakbel adayı geri döndürüp güzel bir ilişkiye yelken açabilir , çünkü akreplerin oldukça güçlü analiz yeteneği vardır ne yapması gerektiğini bilir ve kolay gönül alır.

ama bazen de aşırı kışkırtılmalara ve sınanmalarına dayanamayan adayını , geri döndüremez e bu sefer aşk acısı çekmeye başlar, çünkü iyi giden bir ilişkiyi elleriyle sabote etmiştir , akrep burcumuz...

yani özetle eğer bir akrep burcu ile ilişki içerisindeyseniz zodyak'ın en sadakatli ve en tutkulu burcu olduğunu, çok aşık ama bir o kadar karanlık olduğunu onu elde etmek için bazı testlere tabii tutulacağınızı unutmayın, bazen mantıklı çoğu zaman hayatın olağan akşına aykırı absürt testlerine hazır olun adeta ygs lys, ales'e girer gibi bu testlere çalışın...

Alıntıdır..