Tekil Mesaj gösterimi
Eski 20 Ekim 2024, 19:56   #27
Dea Dia
Dea Dia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Varsayılan Cevap: Forumel.com 27. Haftanın Konuğu - Dea Dia

Alıntı:
İlk gönderen: Arda İletiyi Görüntüle
Tebrikler suç ortağım @Dea Dia
Dea Dia kimdir seni tanımayanlar için kendini tanıtır mısın?
Öyle çok anlatacak bir şeyim yok aslında, tanıdığınız kadar standart bir hayatım var.

Hayatında olmazsa olmazların nelerdir
Tabi ailem

Hayatında en büyük keşken nedir ?

Hangi birini sayayım ki? Bazen geriye bakınca güvendiğim insanlar için keşke olmasaymış diyorum.

Forum sahibi olmak nasıl bi duygu forum açmak isteyenlere tavsiye eder misin?

Güzel ama bazen uğraşmak çok zor geliyor. Sabırlı biri değilseniz hiç o topa girmeyin.

Banladıgın birisi için hiç pişmanlığın oldumu?

Hayır olmadı.

Asla yapmam deyip defalarca yaptığın birşeyler varmı varsa nelerdir?

Asla demem pek, aklıma gelmedi bir şey.

Sence forumun olmazsa olmazı kimdir?

Ben dermişim. Herkes ayrı bir renk politik cevap gibi olacak ama germekten öyle.

Üç bay üç bayan seç bowling oynayalım desem bu kişiler kimler olurdu?

Lareina, Gece, Asya
Savay, Sen ve Hades olsun

Forumda sevmedigin birisi varmı varsa sebebi nedir(İsim vermene gerek yok)

İsim vereyim ahaahhaha @Allecra ile baştan pek birbirimizi sevmezdik ya da önyargılıydık diyelim. Sonradan biraz bir şeylerin farkına vardım. Şimdi iyiyiz.

Hiç rezil olup sonrasında defalarca güldügün bir olay yaşadın mı yaşadınsa nedir?

Kaç misafir var diye saymaya çalışırken kapı deliğinden bakarken kapıyı açmışlardı ben öylece kabak gibi kaldım. Çok kalabalıktı birde, utanmıştım baya Neden öyle yaptığıma gelince başka yerdeydim ve gelenleri görmedim içeri geçmek istemedim ayakkabı saymak yerine beynimin %100’nü kullanıp delikten baktım.

Hayatında kararlar alırken kafana göre mi alırsın birilerine sorar mısın?

Karara göre değişiyor.

Sana göre forumun en neşelisi kim?

Son zamanlarda Asya ve Tupac

Sana göre forumun en çirkini kim?

Şimdi yani ne diyeyim?

Forumun güzel ve kötü yanları nelerdir?

Güzel yanı; güzel dostluklar edinmek ve vakit geçirmek.
Kötü yanı; reel hayatta kimse tarafından kaale alınmayan insanların şımarıkça davranışlarına maruz kalmak.

Şimdilik bu kadar yeter ilerde aklıma gelirse yine sorarım
Reel ve sanal hayatında başarılar dilerim
Teşekkür ederim suç ortağım.

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.