Cevap: Dea Dia
Alıntı:
İlk gönderen: Savay
Eylüllerden kalmadır; bir başkadır benim için.
|
Çok teşekkür ederim. Seninde yerin başkadır hep.
Alıntı:
İlk gönderen: heLen
Ailemden bir parça bazan öz kardeşimden daha yakın her sıkıntımı derdiğimi paylaştığım güvenebildiğim dost çok sevdiğim kıymet verdiğim nadide insanlardan biri 
|
Yorumuna ve düşüncelerine çok mutlu oldum canım, iyi varsın. Her zaman buradayım.
Alıntı:
İlk gönderen: Allecra
Buraya ilk geldiğim zamanlar birbirimizden pek hoşlanmazdık. Ama zaman içerisinde buzlar çözüldü ve birbirimizi anlamaya çalıştığımızı düşünüyorum. Sakin ve yapıcı bir yapısı olduğunu düşünüyorum. Bunun dışında güzel ps çalışmaları olan ve forumu çok güzel idare eden biri. Umarım bu huzurlu ortamı korur ve yıllarca bir arada oluruz.
|
Evet başta gereksiz yere bir şeyler oldu ama çok pişman olduğum konulardan biridir. Güzel dileklerin ve düşüncelerin için teşekkür ederim.
Alıntı:
İlk gönderen: BuRHaN
@ Allecra Birbirimizden pek hoşlanmazdık. %100 Katılıyorum. Ama şuan hoşlandığına emin misin? Bir daha düşün bence 
|
Ortalık karıştırma, biz halletik ve kendi hatamı anladığım bir süreçten geçtik.
Alıntı:
İlk gönderen: YazYaGmUrU
Foruma ilk geldiğim günden beri kardeş gibi olduk.Zor günlerimde sanalda tanışmış olsakda her zaman bana yol gösterdi.Ağladığımda güldüğümde hep bana destek oldu.İyiki varsın adminim  @ Dea Dia
|
Ne zaman istersen hep buradayım, sen de iyi ki varsın canım.
Alıntı:
İlk gönderen: Supervisor
Slm tanışalım mı
|
Yoo.

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.
İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.
|