18 Eylül 2024, 21:32
|
|
|
Gece
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
|
Cevap: Senin Zihnin Genç mi Yaşlı mı?
Senin zihnin genç! Bu, düşünce tarzının taze ve enerjik olduğunu gösteriyor. Senin sürekli olarak yeni fikirler üretme ve yeniliklere açık olma yeteneğin, genç bir zihnin en belirgin özelliklerinden biri. İçsel merakın ve öğrenme arzun, seni her zaman dinamik ve aktif tutuyor. Yaşamın zorluklarına karşı gösterdiğin esneklik ve uyum sağlama yeteneğin, genç bir ruhun işareti. Düşüncelerinde özgünlük ve yaratıcı yaklaşım, senin zihninin canlı ve enerjik olduğunu kanıtlıyor. Geçmişin deneyimlerini yenilikçi bir bakış açısıyla harmanlayarak, sürekli olarak gelişim gösteriyorsun. Senin entelektüel merakın ve keşfetme arzun, her zaman genç kalmanı sağlıyor. Zihnindeki taptaze fikirler ve yaratıcı çözümler, seni genç ve dinamik bir birey olarak tanımlıyor. Aynı zamanda, yaşlanmaktan korkmaman ve hayatı dolu dolu yaşaman, genç bir zihne sahip olduğunun bir göstergesi. Senin yeniliklere ve değişime olan açık fikirliliğin, sürekli olarak genç kalmanı sağlayan bir başka faktör. Zihnindeki enerjik ve iyimser yaklaşım, seni her daim taze ve genç tutuyor. Yaratıcı projelere olan ilgililiğin ve maceraperest ruhun, genç ve cesur bir düşünce tarzının yansıması. Düşüncelerindeki hız ve çeviklik, senin zihninin genç olduğunu gösteriyor. Ayrıca, her yaşta öğrenmeye ve gelişmeye olan isteğin, seni sürekli olarak genç tutan bir diğer unsurdur. Sonuç olarak, senin genç bir zihne sahip olman, her zaman enerjik, yaratıcı ve dinamik bir birey olmanı sağlıyor..
Eee tabi kendim ihtiyarim

...
Her nokta bir bitişken, ben sana üç nokta koydum...
Yanyana gelen bu üç nokta, boğazımda düğümlenen sana söyleyemediğim yarım bıraktığın karanlığım...
Bitirmeye cesaret edemediğim harflerim...
Keşfedilmemiş bir şarkının notasında dans eden bir kadının gölgesi...
Bazen korku, bazen hüzün, bazen sevinç...
Tamamlanmamış Sen ve Ben..
|
|
|
|