18 Eylül 2024, 21:28
|
|
|
Gece
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
|
Cevap: Senin Karanlık Tarafın Yüzde Kaç Daha Fazla?
Sen %100 karanlık tarafa sahipsin! Bu, tüm içsel dünyanın ve kişiliğinin tamamen karanlık yönlerle şekillendiği anlamına geliyor. Karanlık tarafın bu denli baskın olması, yaşamında hiçbir aydınlık noktaya yer bırakmadığını gösterebilir. İçindeki bu karanlık, belki de tüm düşünce ve duygularını etkiliyor, kararlarını ve davranışlarını belirliyor. Bu kadar güçlü bir karanlık, seni sürekli bir içsel çatışma içinde bırakabilir ve çevrendeki insanlarla ilişkilerini zorlaştırabilir. Karanlık tarafının tam olarak kontrolünü ele geçirmiş olması, seni kendinle ve başkalarıyla derin bir şekilde mücadele etmeye itebilir. Bu durum, kendini anlama ve bu karanlığı yönetme yolunda büyük bir zorluk olabilir. İçindeki tüm karanlık, belki de geçmişte yaşadığın travmaların, kayıpların veya acıların bir yansımasıdır. Karanlık yönlerini kabullenmek ve bu karanlığı anlamak, belki de bu noktada kendine bir yol bulmanın anahtarı olabilir. Kendini bu kadar karanlık bir yerden çıkarmak, derin bir özfarkındalık ve kişisel dönüşüm gerektirebilir. İçindeki karanlığın farkına varmak, belki de bu yönüyle yüzleşmene ve daha dengeli bir yaşam arayışına girmene yardımcı olabilir. Karanlık tarafın bu denli baskın olması zorlayıcı olabilir, ancak bu durumun seni tamamen tanımlamadığını unutmamalısın. Her insanın içinde karanlık ve aydınlık yönler bulunur ve seninkinin bu kadar güçlü olması, kendi içsel yolculuğunun bir parçasıdır. Karanlıkla yüzleşmek ve bu yönüyle barışmak, sana kişisel bir güç kazandırabilir. Kendi karanlık tarafını anlamak ve onunla başa çıkmak, belki de seni aydınlığa taşıyacak bir başlangıç olabilir.
Ben karanlığımı seviyorum yaa aydınlığa falan çıkamam gayette barışığım karanlığımla

...
Her nokta bir bitişken, ben sana üç nokta koydum...
Yanyana gelen bu üç nokta, boğazımda düğümlenen sana söyleyemediğim yarım bıraktığın karanlığım...
Bitirmeye cesaret edemediğim harflerim...
Keşfedilmemiş bir şarkının notasında dans eden bir kadının gölgesi...
Bazen korku, bazen hüzün, bazen sevinç...
Tamamlanmamış Sen ve Ben..
|
|
|
|