Alıntı:
İlk gönderen: Zeytin
Ozel bir okula spor bilimleri icin basvurdum. Mudur beyle konusuyoruz ,o soruyor ben anlatiyorum, kendimden nasil geçmişsem , " işte böyle ay " dedim. Bir kez agzimdan cikti . Hay ağzıma .... Uzuun bir sessizlik oldu , en son cesaretimi topladim ,kafami kaldirdim , mudure baktimm. Adamın yüzun de , gozlerinde ifade aynen şu ; sen kimsin , hangi mahalleden geldin, sen nasıl ogretmen oldun, bu nerenin konuşmasi , ve büyuk hayal kırıkligi . Tabii ben bocaladim, dedim deniz yandin bacimm ,bence kalk git dedim. Yüzumde nasil yaptigimi bilemedigim , yeni cikan yirmilik disimi bile gösterdiğim bir sıritma , yarabbim, yer yarilsa icine girsem ,camdan atlasam dort ayak uzerine dusermiyim duygusu yasarken adama bir huşu geldi beni goreve aldi ..
Allahtan okullar acilmadi bende gorevimi yapamadim.
Uzulsemmi sevinsemmi bilemedim ay .
|
Ne kadar güzel ve Dogal bir insansin *
Bence almiorlarsa seni , kendileri kaybeder ; ))
üzülücek hic bir sey yok ; ))
Bu devirde kendi gibi olan insanlari bulmak cok zor ; ))
Benim en cok dikkat ettigim noktalardan birisi de, ( bu arada bir cok elemanlarim var ) .. Kendi olan gibi insanlari cok tercih ediorum ..: )
Kücük yaslarda ben hem okuyordum hemde calisiyordum tabi su anda pek birsey degismedi ama ; ))
Tabi o zamanlari cok tecrübesizdim *
Patronuma kafa tutmuslugum bile olmustu ; )) ( sanirim hep iyi patronlara rastladim )
Daha cok sevildim *
Bir insan aslini veya kendini degistirerek ne kadar basarili olabilir ki hem ; ))