Tekil Mesaj gösterimi
Eski 10 Eylül 2024, 10:11   #38
Allecra
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Varsayılan Cevap: Forumel.com 21. Haftanın Konuğu - Allecra

Alıntı:
İlk gönderen: Arda İletiyi Görüntüle
@Allecra selam ben geldim
Biliyorum ki uzaktan uzağa birbirimize bi sempatimiz bi saygımız bi arkadaşlığımız var sende ben gibi keyfim ve kahyası haldesin ve insanlardan çok darbe yemiş uzaklaşmış gibisin
Gelelim sorularıma

Hayatında olmazsa olmazların nelerdir?
Hayatına birini alırken nelere dikkat edersin?
Gittigin yerlerde sevmedigin sıkıldıgın bi tatil yaşadın mı?
Aşk kadınıyım demişsin hayatında aşk var mı yada düşünüyor musun?.
Takıntıların varmı varsa nelerdir?
Forumda sevmedigin kişiler varmı ?
Sana göre forumun güzel yanları nelerdir?
Hayatında rezil olup sonrasında defalarca güldüğün bi olay yaşadın mı yaşadınsa nedir?(Olmazsa olmaz sorumdur)
Yeter Arda bu kadar soru olur mu dedin mi?
Son olarak sana göre ben nasıl biriyim
Şimdiden teşekkür ederim
Reel sanal hayatında başarılar dilerim
Güzel düşüncelerimiz karşılıklı
Evet zamanından alınan dersler sonrasında şuan kafam çok rahat.

-Bu ben de kalmalı diye düşünüyorum.
-Huzur, eğer huzursuz isem huzursuz ederim çünkü.
-Arkadaşlık ilişkilerinde ya da özel ilişkilerimde de güvenebileceğim biri olması lazım herşeyden önce. Hayatımda ki insanlardan kolay vazgeçmem mesela ben çok büyük bir hata yapması lazım anca öyle. Konuştukları ile yaptıkları bir olmaması lazım mesela.
-Bulgaristanı sevmiyorum sevmeyeceğim bence sadece transit olarak kullanılması gereken bir ülke.
-Nerede akşam orada sabah diyor muşum DÜŞÜNMÜYORUM bu ara ama ne zaman ne olacağı belli olmaz.
-Tupac diyor muşum Hayır yok.
-Eskiden vardı artık yoklar hahahahahahahahahahaha

-Bence dilediğin gibi yorumlayabilmek ve kafa dağıtmak. Çok ciddiye almamak lazım.
-Immm böyle düşününce aklıma gelmedi ama vardır yani hem de 1 kez değildir muhtemelen ama ben hafızamdan silmeyi tercih ediyorum

Yeeeterrrrr arda demedim sorabilirsin dfsdfsfs

Bence neşeli ama kendi halinde birisin. Foruma kesinlikle renk kattığını düşünüyorum.

Sorular içinde ben teşekkür ederim

Babayyysss.