Konu: Zihn-i Sinir
Tekil Mesaj gösterimi
Eski 13 Ağustos 2024, 15:21   #7
Ice
Ice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Varsayılan Cevap: Zihn-i Sinir

Merhaba eski dostum, ihmalin farkındayım ama anlattığımda hak vereceğin bahanelerim de yok değil. Tüm bunların bir yana yürüdüğümü bilmeni isterim.

Senle tanıştığımızdan beri zorlandığım oldu, belki başardıklarım kadar başaramadıklarım var ama hepsine ve her şeye rağmen yürüyorum. Ayakta kalıyorum. Ağır olaylar oldu üzerimize ölümün gölgesi düştü.Görüşmediğimiz sürede yeni olaylar kadar eskinin tortusuda yordu ama başardım. Yaptıklarımı görseydin, görebilseydin her adımımda benimle gurur duyardın. Bilmem hangi forumda sana "Hayat belkiler ve keşkeler arasına sıkıştırılır, belkiler yaşatır keşkeler öldürür" demiştim. O kadar belkinin arasında bin bir zorlukla buralara geldim ve bir bu kadar daha yolum var. Olanları ara sıra sana anlatırım ama iyiyim, yine de iyiyim...

Günler artık kısaldı, zamanda azaldı ama akşam bir kahveyle mütemadiyen seni hatırlıyorum. Bu şarkıyı çok yıllar önce taksime çıkarken askeri hastanenin karşısında bulmuştum. Dün akşam kahveyi bunla içtim.

Bu medyayı görüntüleyebilmeniz için üye olmanız ve üye hesabınızla oturum açmanız gerekmektedir.

Her zorlukta düşüp incinse bile yoluna devam eden güzel insanlara gelsin.