Konu: İlgilenildi Konulara Cevap Yazmak
Tekil Mesaj gösterimi
Eski 27 Temmuz 2024, 20:58   #6
Dea Dia
Dea Dia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Varsayılan Cevap: Konulara Cevap Yazmak

Alıntı:
İlk gönderen: Rubikon İletiyi Görüntüle
Denedim ancak başarılı olamadım.Yaptığım işlemi size aktarayım, bir hata mı yapıyorum, anlamanız daha kolay olabilir.

Mesaj yazmak istiyorum.Üstteki yazılmış mesajdan birden fazla alıntı yapmak istiyorum.

*Söylemiş olduğunuz ikona tıklıyorum.
*Alıntı yapmak istediğim cümlenin üzerine gidiyor ve tıklıyorum, ancak hiçbir şekilde kursör ile alıntı yapacağım cümleyi seçemiyorum.
*sağ tuş yaptığımda " kopyalamak yasaktır " uyarısı çıkıyor.Daha işaretlemeyi/seçmeyi yapamadım zaten

Netice olarak olmadı.

Neyse, çok sorun değil, biraz uğraştırır ancak not alarak mesaj yazacağım sanırım.
Evet kopyalama için 50 mesaj sınırı var maalesef , bazı konu almak isteyen uyanıklara yol göstermemek adına, o özel mesaj yolu ile göstereyim.

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.