Tekil Mesaj gösterimi
Eski 20 Mayıs 2024, 01:09   #4
Narsinha
Narsinha - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Varsayılan Cevap: Dev Derbi Fenerbahçe'nin! Sarı-Lacivertliler Galatasaray'ı Deplasmanda 1-0 Mağlup Etti

GS'yi yendi tamam ama şampiyon olamayınca bunun bence çok bir anlamı yok.Fenerbahçe'nin hiç doğru dürüst derbi kazanamadan şampiyon olduğunu da biliyoruz.Her şeye rağmen yine de Fenerbahçe'yi kutluyorum keşke bu galibiyet inancını sezon boyunca sürdürselerdi.Bu arada Ali Koç'un yaptıklarını hiç doğru bulmuyorum, doğru dürüst maça gelmeyen başkan maç kazanılınca hatıra fotoğrafı çektirmek için stada olay çıkarmaya geliyorsun, bunu da sırf seçim için yapıyorsun bunu yapma ya! Bu yaptığınla takımın galibiyetini gölgede bıraktın, başkan dediğin maç sonunu stada gelmez, her zaman stadda olur.Umarım başkan seçilmezsin ve Fenerbahçe'nin başında durmazsın.Dursun Özbek'in, Ali Koç'un stad'a gelip görevlileri tartaklamasından sonra kabadayı vari açıklamalarını da doğru bulmuyorum.Sende başkansın ve bir camia'yı temsil ediyorsun, sana da o açıklamalar yakışmadı!