Jean Onana geri dönüyor
Ligue 1 ekibi Marsilya, devre arasında Beşiktaş'tan kiraladığı Jean Onana'nın satın alma opsiyonunu kullanmama kararı aldı. Kamerunlu oyuncu, sezonun sona ermesiyle Türkiye'ye geri dönecek.
2023-2024 sezonunda kabus gibi bir sezon geçiren Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması tüm hızıyla devam ederken Fransa'dan istenmeyen bir haber geldi.
Fransız temsilcisi, 24 yaşındaki Onana'nın sözleşmesinde yer alan satın alma opsiyonunu kullanmayacak.
Beşiktaş'ın Marsilya'ya kiraladığı Jean Onana'nın sözleşmesinde 4.5 milyon euro'luk satın alma opsiyonu bulunuyordu.
Beşiktaş'ın sezon başında 4 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Lens'ten renklerine bağladığı orta saha oyuncusu, siyah-beyazlılarda büyük bir hayal kırıklığı oluşturmuştu.
Onana, 2027 yılına kadar sözleşme imzaladığı Beşiktaş'ta sezonun ilk yarısında 10 maçta görev almış ve 1 asist yapmıştı.
Kamerunlu futbolcu, ligin ikinci yarısında Marsilya'ya kiralık transferinin ardından Fransız ekibinde de 13 maçta sahaya çıktı ve 1 gol attı.

Kaynak: haber7.com