Konu: Y
Tekil Mesaj gösterimi
Eski 25 Nisan 2024, 23:42   #43
Savay
Savay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Varsayılan Cevap: Y

Her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Gerek iş konusu, gerek diğer konular. Genel olarak bir şey yapıyorsam kesinlikle en iyisini yapmaya gayret gösteririm. Her zaman doğru bildiğimi yaptım. Her zaman "yine olsa yine yaparım" demişimdir ama sanırım ilk kez "yine olsa yapmam" diyeceğim. Birinin yanında olmak, gerektiğinde herkesi bile karşına allmayı göze almak her zaman doğru karar olmuyor. Tabii hep laf dinlemek de akıl işi değil. Çocuk gibi laf dinlediğim insan da böyle yapıyorsa demek ki ben bu hayatta bir bok yapamamışım. Elde ettiklerim etmediklerimin çömezliği... İsyanım kendi ciğerime saplanan bir hançer. Nefes alıp verişimde hissettiğim acılar çekmeye devam edeceğimi göz önünde bulundurarak yazıyorum bunları.
Bu kadar yanılmayı ve kırılmayı ben de sevmiyorum lakin mecburum söylemeye. Olan oldu. Geçen geçti. Yapacağımı yaptım; iyi ya da kötü. Önemi yok artık. Benim olup olmamam da önemsiz. Değerin ve önemliliğinin sorgulandığı yerden kaçacaksın.