Konu
:
7 Nisan
Tekil Mesaj gösterimi
07 Nisan 2024, 21:55
#
1
Savay
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen
kaydol
bağlantısından üye olunuz.
7 Nisan
7 Nisan
Uzun bir aradan sonra kimlerin benimle olup kimlerin benimle olmadığını yine gördüm.
İnsanların ne kadar yalancı, ikiyüzlü, işine geldiği gibi olabileceklerini anladım.
Şimdiye kadar yaşadıklarımdan hep ders çıkardım kendime. Derslerime de hep iyi çalışmışımdır. Çalıştığım şeyler sadece ders olmadı her zaman. Bazen ders verdiğim de oldu.
Uzaktan akrabalar ve olabilecekler.
Çiftlerin anlayamadığım şaşkınlığı, yakınımın uzaklığı ve tanımadık şahsın yakınlığı beni düşündürdü.
Düşündüklerim arasında haklı ve haksız olanlar çoktur. Her şey ikiye ayrılmaz. Arasını bulduğum da vardır.
Şimdiye kadar içimde hiç kin tutmadım. Bu sebeple takmam. Lakin içimdeki siniri, hırsı hala 17 yaşımdaki gibi hissediyorum.
Sahtekarlıkta master yapanları her zaman kutladım. Çünkü hep bir bahaneleri oldu. Şaşırtıcı bir şekilde tebrik ettim hem de.
Çarpık düşüncelerimde herkese yer veriyorumdur, anlamak isteyen zihinler kendini sıfıra bölmek zorunda. Aksi takdirde kendini bir çöl gezegenindeymişçesine hissedebilir.
Şimdi diyorum ki, anlamsızlaştırdığın şeylerde haklıymışsın, Savi !
Bugün 27 oldum ancak buna karşın hala 17 gibi hissediyorum.