Tekil Mesaj gösterimi
Eski 28 Aralık 2023, 19:54   #6
Gece
Gece - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Varsayılan Cevap: 2024'te burçlari neler bekliyor?

Alıntı:
AKREP BURCU PARA KAZANMAYA HAZIR OLUN

Sevgili Akrep, 2024 yılında en şanslı olduğun alanları açıklıyorum. Geçtiğimiz sene evlenmediysen evleneceksin. Ev almayan Akrep burcu kalmayacak. 26 Mayıs tarihinden sonra Jüpiter İkizler dönemiyle birlikte destek göreceğin alansa yine gayrimenkuller, eşinin parasının artışı ve belki de sürpriz şekilde hamile kalmak olacak. Çevrenden gelecek paralara kendini hazırla derim. 2024 yılındaki Koç - Terazi aksındaki tutulmalar iş hayatı adına seni etkileyecek. Yeni iş ve projeler gündeminde olabilir. Evcil hayvan sahiplenebilirsin. Eylül ayında gerçekleşecek Balık burcu Ay tutulmasıysa seni özellikle aşk hayatın adına etkileyecek. Eğer ki zaten aşk ve evlilik adına fırsatı henüz yakalayamadıysan bu döngüde aşık olup kanat takacaksın. Bu süreç seni evliliğe götürebilir. Evliysen hamile kalabilir, çocuk sahibi olabilirsin. Kariyer ve ün kazanman gereken konularda büyük destek görebilirsin. Merkür Retroları döneminde dikkat etmen gereken konular neler? Nisan ayında çalışma arkadaşlarının oyunlarına ve sağlığına karşı dikkatli olmalısın. Ağustos ayında kariyer alanında atacağın adımlarda yanlış yapmaman önemli. Kasım sonu ve Aralık ortasıysa maddi kaynaklarına sahip çıkmalısın.
Para kazanalım tabi ki de ev hayal Bee..

...
Her nokta bir bitişken, ben sana üç nokta koydum...
Yanyana gelen bu üç nokta, boğazımda düğümlenen sana söyleyemediğim yarım bıraktığın karanlığım...
Bitirmeye cesaret edemediğim harflerim...
Keşfedilmemiş bir şarkının notasında dans eden bir kadının gölgesi...
Bazen korku, bazen hüzün, bazen sevinç...
Tamamlanmamış Sen ve Ben..