Tekil Mesaj gösterimi
Eski 09 Kasım 2023, 09:21   #9
Mellifluous
Mellifluous - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Varsayılan Cevap: Gördüğünüz saçma rüyalar

Alıntı:
İlk gönderen: Atlas İletiyi Görüntüle
Aradan 1 yıldan fazla geçmiştir, hiç unutmam.
Rüyamda @Lareina görmüştüm.

Bana ziyarete gelmişti. Gecenin bir vakti balkonda kahve içerken silah sesleri duyduk balkon duvarına birkaç kurşun isabet edince içeri kaçtık. Sonrasında kurşunlar camlara falan isabet edince yere yattım @Lareina çök yere diyorum birşey olmaz diyor ya deli misin kurşun falan gelir diyorum dinlemiyor. O sırada elektrikler kesiliyor ve apartman merdivenlerinde koşma sesleri duyuyorum. Sesler gitgide yakınlaşıyor ve en son kapı çalınıyor. Hiç ses çıkarmadan bekliyoruz. birden kapıyı yumruklayıp tekmelemeye başlıyorlar ve gittikçe şiddetleniyor. İçerisi o kadar karanlık ki hiçbirşey görünmüyor. En son büyük gürültü kopuyor ve kapı kırılıyor. Bir şekilde el feneri bulup açıyorum ve içeriye giren onlarca küçük çocuk görüyorum. Sesleri ve boyları çocuk ama yüzleri hasta ve yaşlı insanlar gibi, tenleri soluk sanki ölmüşler gibi gözlerinin feri gitmiş yüzleri kırışık buruşuk içinde korkunç bir görünümleri var.
o sırada ne olduğunu anlamaya çalışırken çocuğun biri bacağıma bıçak saplıyor tutup uzağa fırlatıyorum o sırada @Lareina'da bıçaklanıyor ona yardıma koşarken sırtımdan biri daha bıçaklıyor kan ter içinde uyanıyorum o esnada

korku filmi ve oyunlarını severim ama böylesi bir adrenalini hiçbir film/oyun yaşatamaz insana
bu sahneden bir testere cıkar mı ?

..

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.