Konu: Zihn-i Sinir
Tekil Mesaj gösterimi
Eski 30 Ekim 2023, 18:24   #4
Ice
Ice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Varsayılan Cevap: Zihn-i Sinir

Alıntı:
İlk gönderen: Lareina İletiyi Görüntüle
Aralarındaki fark şu sindirella sendromu artık hastalık sayılır ve kişi bunun farkında olmayabilir kadın ve erkek ilişkilerinde her zaman ilgi olmalı ve destekliyici ilerler bunu kenara ayıralım.
İlgi vermek annecilik değildir bunuda ekleyelim ama sizinde dediğiniz gibi kimse kimsenin huyunu düzeltmekle uğraşamaz fazlası aşar.
Farkında olup ve farkında olmadan da bu ilişkiler zarar verir.Bu sana özel yorum değil genel olarak bir yorumdur.
Bir bardak suda tabiki dalga olur ama bu onun göl veya deniz olduğu anlamına gelmez.

Kastettiğim şeyler zaten sizin "fazlası" dediğiniz nokta oluyor. Her kadının annecilik oynamadığı her erkekte boş beleş statüsünde değil. Siz normalinden ben anormalinden bahsediyorum. Ancak bu anormalliklerin artması sizin haksız olduğunuz anlamına gelmiyor. Benim bu tarifim aslında toxic ilişki dediğimiz şey oluyor.

Umarım size denk gelmez, çünkü ilişki dediğimiz şeyin temelinde birisinin size eşlik etmesi var. Bu sana özel bir durum değil genel bir durumdur.