Tekil Mesaj gösterimi
Eski 27 Ekim 2023, 02:34   #8
PiSi
PiSi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Varsayılan Cevap: Pisi Pisi & Blah Blah

Önümüzdeki seneye kadar şöyle bir kabuğuma çekileyim diyorum. Sonrasında ileriye dönük olarak ne yapacağımla ilgili düşünmeye başlayabilirim.

Normalde hep üzerine koyarak gittiğimi görürdüm, lakin özellikle şu son üç dört ayda olduğum yerde sayıyor, hatta aynı yerde devinip durmaktan ve ilerleyememekten muzdarip boğuluyormuşum gibi hissediyorum. Belki de asıl üzerine koymak için bazı şeyleri biriktirdiğim süreç böylesi dönemler oluyor, onu da bilmiyorum. Zira, çok boşu boşuna geçirdiğimi düşündüğüm süreçlerin ardından hayret edip artık bunu yapabiliyor, başarabiliyor olma düzeyine nasıl ulaştım demişliğim de çok olmuştur.

Son tahlilde enerjim ve yaşama sevincim hayli düşük. Tolere sınırım yerlerde sürünüyor. Uzun zamandır gelen telefonlara ve mesajlara bakmaya bile elim gitmiyor, şimdi arayan bir şey ister diye. Her şeyi geçtim, son bir haftadır kedileri bile ihmâl ediyorum.

Muhtemelen önümüzdeki ay tutulmasından sonra biraz rahatlarım gibi geliyor. Geçen sene de ağustos ve sonrası çok kötü bir süreçti...

ALL WE NEED IS

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.