Tekil Mesaj gösterimi
Eski 22 Eylül 2023, 20:35   #8
Leydihan
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Varsayılan Cevap: Manipülatör

4 yıl bir manipülatörle zaman geçirdim.. Bu kişilerin en iyi yaptığı şey dramadır. Kendilerini dünyanın en iyisi gibi tanıtıp kişileri kandırmak için hayatları hakkında açık vermezler, yaptıklarını anlatmazlar.. Ağlayıp kendilerini acındırarak üstün çıkarlar, kendinizi onu üzdüğünüz için suçlarsınız, o sizin arkanızdan ''salak hemen de inandı'' der..

Planlı hareket ederler. Söyledikleri sözler önceden hazırdır, sizin vereceğiniz cevapları tahmin eder ona göre hazırlık yaparlar.. Çok iyi bir şeymiş gibi maniplatör olmalarından gurur duyarlar, zeki olduğunu savunurlar, aslında aptallardır. Ben bu kişilere üç kağıtçı aptallar diyorum.. Dansöz gibi lafları çok iyi kıvırırlar..

Aslında siz ona inanmadığınız sürece tehlikeli değiller.. Çok konuştukları için davranışlarından kendilerini illaki ele verirler. Sinsilere göre kolay idare edilebilirler.

Bir tartışma anında, size manipülasyon yaptığınızı söylüyorlarsa asıl manipülasyoncu kendileridir..

Kişi kendinden bilir hesabı..