Tekil Mesaj gösterimi
Eski 12 Eylül 2023, 22:08   #33
Leydihan
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Varsayılan Cevap: Film Replikleri

Hani cesurdun? Sen cesaretin ne olduğunu bile bilmezsin. Cesaretin akılla ilgisi yoktur, inanırsan cesur olursun. İnancınla aklını yok et. Aklını yok edemezsen cesur olamazsın.

Cemil, senin gözlerin öldürdü anneni, senin gördüklerin.. Gördüklerini bir şey sandın. Bir anda her şeyi görüp anladığını sandın. Oysa dünyadan haberin yoktu senin. Kafanda karar verdin ve bütün dünyayı yargıladın. Hiç şöyle düşünmüş müydün? Annen beni sevmiş olabilir miydi, ben onu sevmiş olabilir miydim?

Beni aldattığın için. 20 yıldır beynimde düşünecek hiçbir yer bırakmadığın için. Bir inanç uğruna hayatımı feda ettirdiğin için. Annemi öldürdüğün için. Ölümü çoktan hakettin baba.

Hep senin için bir şeyler yaptım. Hayatımda ilk defa kendim için birşeyler yapacağım şimdi..

Ömer, hayatın bir anlamı yoktu, belki ölümümün olur. Hayat bir rüyaymış Ömer. İnsan ölünce uyanıyor. Ne öğrendim biliyor musun Ömer? İnanç perdesi ne kadar kalınsa akıl güneşi o kadar geç doğuyor. Beni affet Ömer.

Romantik/2007