Merhabalar hqeldiniz
Daha önce farklı nicklerle bulunmadım sadece iki nick kullandım diğeri ve bu zaten ikiside birbirine yakın forumlara da zaten sene başında başladım
Burayı google amcama forumlar yazarak tesadüf buldum üye oldum
Evet burasını seviyorum burası benim kafa dinleme yerim ve bana gerçekten iyi geliyor
Kendime iyi gelecek en güzel şeyi yaptım Bana zararı olan bi reel bi sanal olmak üzere iki kişiyle artık görüşmüyorum
Kalıcı bi acı evlat acısıdır asla unutulmaz acısı
Benim için en güzel duygu babalık duygusu asla Hiçbirşeye değişmeyeceğin bi duygudur tarifsizdir
Ben reel sanal herkesi dikkate alırım dikkate almadığım kişiler ancak bana zarar verme niyetindeyse dikkate almam o yüzden rahatsız duruma gelmemek kırmak kırılmamak için
Hepinizin yorumlarını beğeniyorum ve takip ediyorum kimsede ters birşey görmedim
Evet orada bi kaç kişiye sözüm olduğu için orada görevli olarak devam edeceğim
Oradaki kişilere sözüm olduğu için ve Hiçbirşey bilmiyorken görev verip öğrettikleri için Bu halde Herhangi bi foruma katılsam bilerek yani kesinlikle hiçbirşekilde görev almam sadece sizin için demiyorum yanlış anlaşılmasın ama Bundan sonra asla bi yerde görevli olmam çünkü forumun en güzel yanı bana göre üye olmak hiçbir şekilde hiçbir sorumluluğu almamaktır
Soruların için ben teşekkür ederim ☕