Cevap: Yüzünde Uçurumlar Var. | MorAnne 4
Güzel sevdim ama iyi de yıktılar Aşkın öyle sanıldığı gibi olmadığını Anlatılanların hayalden ibaret olduğunu Mertçe sevmenin karşılığı ne olduğunu Bana çok güzel öğrettiler Nereden bileceksin be kardeşim İnsanın yüreği yalan konuşur mu ? Ağzı dili geçtik de Hiç gözden akan yaş yalan olur mu ? Seviyorum diyenin hedefi Sevdiğinin hayalleri Hayatı umutları olur mu ? İyi bir adamdım ben Ama çok güzel de bitirdiler Eşin dostun ne demek olduğunu Beni her fırsatta yıka yıka öğretiler Kimseye kötülük beslemezken Kimseye güvenmeden yaşamayı öğrettiler Her şeyden kötüsü de içimdeki En temiz duyguları o saflığı bitirdiler Nereden bileceksin kardeşim Göz göze bakarken yalan olur mu Can canayken namertlik yapılır mı Sana sarılan sırtından vurur mu İnsan kardeşini dostunu Üç kuruş için unutur mu? İyi inandık güzel yıktılar İyi güvendik güzel harcadılar iyi bağlandık güzel de aldattılar Hayatın ne demek olduğunu Bize sevdiklerimiz çok güzel anlattılar Yaman Karaca

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.
mucize'm benim aşkımmm İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.
|