Tekil Mesaj gösterimi
Eski 02 Ağustos 2020, 02:51   #182
Owner
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Varsayılan Cevap: Düşün ki O Bunu Okuyacak!

Alıntı:
İlk gönderen: Charismax İletiyi Görüntüle
Elinden gelenleri icratlarında görmeyi bekliycem inş..
O degilde burda çoktan uyarı veya birşey gelmesi lazımdı 3 cevap öncesinden . Gelmedi.. sanırım arada kalanlar var o yüzden üzmüycem . Severim.. sen şimdi burda saydır uzun uzun yaz ben işime bakayım. Seversiniz klavye hani.. hayırlı geceler.. bir daha ailesel laf etme ..
Sen ıspatlama elbet gereği yapılır zaman herşeyin ilacı.

Ne diyorsun sen hem geleceksin nick tablayacaksın kafana göre hemde insanlar sana cevap vermeyecek öylemi . Banaa bak velet nasıl bir madde kulalnıyorsun bilmem kafanda kuruyorsun onuda bilmem benim aklım çakallığıda ermez düz adamım ben . Yerimiz yurdumuz belli misal ben bilsemki forumuma sen saldırıyorsun . Burda söz konusu dahi etmem gereğini her şekilde yaparım. o Senin sıkıntın o değil ama senin sıkıntın bizim üzerimizden prim yapmak . 15 senedir diyorum adım belli soyadım belli yerim belli yurdum belli senin gibi çok veletler gördüm . Şuana kadar gelen bir delikanlı çıkmadı ancak lafta kaldı diyorumki sana brlli lafta kalma olurmu gel yani . Ama bayansan gelme cinsiyetini çözemedimde.