Tekil Mesaj gösterimi
Eski 29 Temmuz 2020, 17:37   #5
Passed
Passed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Varsayılan Cevap: Xenforo 2 Ses Dosyalarını Yürütmek için BB Kodu

Abi kodu sen tutturduysan biraz evet benziyor ortada dolananlara..ama bu daha sanki iş görür gibi geldi bana bugün yarın denemeye çalışcam local hostta belki bir eklemede ben yaparsam farklı birşey çıkar .geri dönüş yaparım buraya.. buda butonla yapıyorsa o işi halloldu abi şuanki mevcutu bozmuyim ozaman..
Ya xenforo çok basit çok kolay.. ben hep diyorum bu üstteki yani bilir kişilere.. diyorumki fikir ile yürüyün hazır şablon kodları php htmleri almayın şu google kaynak aramasını bi bırakın ne biliyoruza bakın diyorum .. beni messimiyorlar.. sonra ben böyle dolanıp basit şeyleri orda burda arayıp sorunca hepsini bir araya getirip malzeme bu ne yapabilirim kafasıyla masaya koyup bişi yapınca nasıl yaptın diyorlar..
Yav şöyle birşey var mesela abi dediğim gibi xenforo çok basit bir sistem ama vbulletin mantıgı gibi değil biraz daha sade ve Nazlı bir sistem.. bu linux ubuntu ve kali gibi komutu girersin tam mod hiç birşeye takılmadan işlemini yaparya buda böyle.. biraz css ağırlıklı onu öğrenmek lazım ama küçük bir hatayı kabul etmiyor . Birşey yaparken bir yerde bozuyor en takılınan yerde orası.
Valla sen vbulletini aktif kullanan bir insansım diye biliyorum regexte öyle galiba seneleriniz aktif . Buna bir kafa verseniz malum yeri diskalifiye edersiniz.. çünkü talep çok talepe tam anlamıyla cevap verecek yok..
Yani yanlış anlamayında baya yerler gezdim hala geziyorum bu chris falan mühendisleride dahil bu sistemi yapmışlar ama kendileri bile bazen çözümsüz kalıyor. Şu avatar üstü tag olayı mesela yada neyse anlatmıyım
Duyarlılıgın için sağol abi..
Bunu bir localde deniycem uygun zamanda.

Bana bahşedilenler size vereceğim sadakalardır..