Şimdi bir bir detaya girsem . Ben yaptım hep ben ben öv beni yükselt beni gibi olacak.. kusura bakmada kızların başına er olmuşsun bir tane erkek arkadaşın yok. Çünkü yönetemiyorsun. Ara beni bi ara bak iletişim bilgilerimi verdim .. o cevap hakkımı türübüne değil direk sana kullanıcam.. Sana telefon alacam .. sana site kuracam

Çıldırma kudurma sebebim ban yemem değil.. hostingin belli cpanel alanın belli anahtarın bende... ama ben yasal bir insanım .. sadece cevap hakkımız istiyorum

o öyle olmaz o mülkünün üstünde yasal kurallar var.. ben avukat değilim ama neyin ne şartlarda işlediğini bilirim.. ben senin kişisel egolarını tatmim edecek sıradan bir üyye değilim..
Bana sebeb uydurup ban atamazsın .
Sen yönetici değilsin . Sade bir panel adminisin.. istatistik güncelleyip kullanıcı nicki koyboldugunda üyelerine istemiyorum kasıyor diyen birisin

o istatistliklerin şablonunu ben yaptım

aldığın yerdeki o kişide benim.. tanımıyorsun beni ben bir işle uğraşırken reklamımın olması gerekmiyor. Sana verdiğim kod' istatistlik kodu . Diğer adminine verdiğim eklenti piyasada olmayan kendi kodladıgım eklenti

xenforo mühendislerinin yapmadığı bir uygulama o. Ve sen bunu tasarladım yaptım diye lanse ediyorsun..üyelerin normal kullancı anlamazlar.. ben düz bir üye değilim bana hava basamazsın.. teman tasarımsal değil 2.0.1 in defaultu renklendirmelerin rgb css ve becerememişsin şablon kodlarında bir kelime satır dahi senden katılan birşey yok

istersen sitenin rontgenini çekeyim sana . Onun doktoro benim

desenki vbulletin orda bi dururum eyvallah sene geçmiş doğrudur derim.. lan xenforo bu neyse.. ama yasal süreç başlıycak reklam etme ve karı koca özel alanıma iftirandan dolayı. Bundan emin olabilisin..
Kolay gelsin.