Tekil Mesaj gösterimi
Eski 13 Ağustos 2023, 22:32   #1
Savay
Savay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Varsayılan Sardunya kokulu cümleler

Sardunya kokulu cümleler

Artık gündüzle yaşıyor, hayatın ne idüğü belirsiz akışına kapılmış gidiyorum.
Ne var ki şikayetçi değilim bundan.
Lakin ruhumun derinliklerine inebilen insanlar orada geceyi bulurlar. Sığınmayı pek sevmem ama yorulduğumda başımı yaslayabileceğim yer olsa fena olmazdı. Bunun için önce her insan gibi arandım. Tabii bu esnada biraz belama tosladım. Ayıktığımda etrafımda bir, en fazla iki kişi vardı; sağolsunlar.
Ben daha ne oldum diyemeden yazılar dökülüvermişti kalemimden. Sonra darıldım kendime. Savurduğum küfürler rüzgarın aksi yönünde duvarlara ve sert kayalara çarpıyordu. Her halükarda yazılarıma sığındım. Cümlelerim tükeniyorken sözcüklerin menşei vuruyordu beni. Ve ben tam kuvvet yazıp çizmekteydim.
Bir zaman sonra sığınabileceğim cümleler kitaplara dönüştü ve ben artık sözcüklere, kitaplara, şarkılar ve kah hüzünlü kah da sevinç kaynağı melodilere güvenebileceğimi anladım.
Gecelerim oldu, sabahtan önceki şafaklarım. Daha papatyaları bilmezken karanfil bırakan minik ellerim begonyayla tanışmamıştı. Solan sardunyalar artık elimde değil kalbimde birikmişti. Hatta sebebi ve nihai yeri topraktı. Aynı onun gibi, benim ve senin gibi.
Sonuç olarak begonya kokulu gecelere hasretim.

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.