Tekil Mesaj gösterimi
Eski 11 Haziran 2023, 18:05   #6
Leydihan
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Varsayılan Cevap: Biontech kurucularına tazminat davası açılması

Korona salgını varken aşı karşıtlarıyla çok tartıştım.. Bazen düşünüyorum da babamın kanseri, annemin diz kapaklarındaki sıvı kaybı aşıdan kaynaklı mı, yoksa yaşlılıktan dolayı mı bilmiyorum. Gençlerde olası yan etkileri saptamak kolay olabilir ama yaşlılarda çok zor.. Yaşlılıktan kaynaklı vücut hasarını aşıya bağlamakta doğru değil, her ilacın tabii ki yan etkisi vardır.. Ama ilaç sektörleri genelde böyle çalışıyor, önce bir salgın patlatırlar ardından da ilacını bulduk deyip başka hastalıklar oluşur, onlar için de yeni ilaçlar gelliştirirler. Biontech firmasına güvenmiştim. Türk bilim insanları diye de para koparmak için kasıtlı olarak dava açılabilir. Şimdi böyle şüpheler olunca insan cidden tereddüt ediyor acaba Türk bilim insanı diye güvendiklerimiz kanser aşıları için denek olarak mı kullandı insanları. Akciğer kanserinde de başarı elde edilmiş ama korona da belki bu aşılar için bir tür senaryoydu; yani bu virüsün doğal yollardan çıktığına da inanmıyorum.