Tekil Mesaj gösterimi
Eski 13 Temmuz 2020, 17:51   #9
Dea Dia
Dea Dia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Varsayılan Cevap: Yönetimden Talepleriniz

Alıntı:
İlk gönderen: Charismax İletiyi Görüntüle
tamam ozaman .
1. Mobil tema düşünüyormusunuz
2. resim upload etme spricti lazım bence linkleme çok eski bir yöntem
3. default temayı özelleştirmekte olabilir
4. forumun temasında bazı alanlarda ölçekleme problemi var. misal geniş bir resim paylaşıldıgında o ölçeklense bile temada dış görünüşte taşma yapıyor
5. forum arka sayfa beyaz misal biraz koyu renkler olabilir
6 . forum konu kategori iç yazışma alanını biraz genişletin dışardan forum sayfası geniş içeriden dar

aslında demek istediklerimi ilk geldiğimde kafamda yer etmiştimde şuan aklıma gelmedi ama yazacam bunlar basit şeyler.
Mobil tema için şuan için bir düşüncemiz yok. İleride taleplere göre değerlendirmeye alınabilir.
Upload konusunda düşünülebilir.
Tasma konusunda pek gözüme çarpan bir şey olmadı. Gördüklerim genelde mobilden ama PC de çok görmedim. @Regex onunla ilgilenir müsait olduğunda
Onun için birkaç tane baktım, içime sinmedi. Biraz da zaman geçince aklımdan çıkmış. Tekrar bakar uygun bir şey bulurum.
Alıntı:
İlk gönderen: Charismax İletiyi Görüntüle
ha dur en güzelini söylüyim. şimdilik o iki şey burayı herşeye rağmen güzel yapacaktır.

sayfayı genişletin biraz ve kategori ikonları yapın FE güzel ama ikonik semboller herzaman şirin olmuştur.
Ben bu temanın en çok sadeligini sevmiştim. Hazırladım icon ama sonra çok fazla abartılı geldi. O yüzden çok fazla sadeligini bozmak istemedim. Onu şuan düşünmüyorum.

Sayfa genişliği konusunda bence iyi ama @Regex baksın yine de duruma göre hallederiz.

Önerilerin için teşekkür ederiz.

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.