Tekil Mesaj gösterimi
Eski 09 Haziran 2023, 20:09   #216
Oktayy
Oktayy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Varsayılan Cevap: İçini Dök..!

Bugün yaşadığım bir konudan bahsetmek istiyorum isim vermeyeceğim başka bir forumda yaşadığım bir olay bu ve o forumda yetkiliydim yarım saat öncesine kadar
Olay tamamen şöyle gelişiyor erkeğin birisi forumun genelinde bayanın birisine aza alınmayacak laflar yazıyor bayanı etiketleyerek o sıra foruma bakamadığım için görmüyorum yazılanı Skype yolu ile banada attılar okudum ve ban attım irkeke olayda tam da burda başladı aslında bir arkadaşım o yorumu sadece kaldırmış ama kişiye işlem yapmamış bende ban atınca forum sahibi neden ban atıyorsun ve diğer yetkililer de aynı şekilde adamı korumaya geçtiler sonradan öğrendim ki forum sahibinin kankadıymış kıza hakaret eden ve bana haktan hukuktan bahsediyor bu yetkililer sürekli demekki neymiş hak hakuk kişiye göre değişiyormuş bu şahıslar da geç oldu ama iyi oldu adam dediğim insanlar madam mış onu öğrenmiş oldum nerde olursa olsun o tarz bir yazı ile karşılaşayım yine aynı tepki olur bende he bu arada adamın banını açtılar

Gönül Değil Mesafe Koyduk.