Extracurricular Dizi Tanıtımı
Extracurricular Dizi Tanıtımı
Adı: Extracurricular | Human Class | 인간수업
Tür: Dram, Gençlik
Yönetmen: Kim Jin-Min
Senarist: Jin Han-Sae
Yapımcı: -
Yayıncı: Netflix
imdb: -
Bölüm Sayısı: 10
Yapım Yılı: 2019 – 2020
Yayın Tarihi: 29 Nisan 2020
Yayın Günleri ve Saati: Çarşamba
Dili: Korece
Ülke: Güney Kore
Oyuncuları:
Kim Dong-Hee
Ji-Soo
Park Ju-Hyun
Kyu-Ri
Jung Da-Bin
Min-Hee
Nam Yoon-Soo
Ki-Tae
Diğer Oyuncuları:
Choi Min-Soo / Wang-Cheol
Park Hyuk-Kwon / Jin-Woo
Kim Yeo-Jin / Hae-Kyung
Park Ho-San / Ji-Soo'nun babası
Lim Ki-Hong / Dae-Yeo
Konusu:
Dizi, para kazanmak için suç işlemeye başlayan ve bunun sonucunda kendilerini tehlikeli duruma sokan bir grup lise öğrencisinin etrafında dönmektedir.
Karakterleri:
Kim Dong-Hee dizide bir lise öğrencisi olan Ji-Soo karakterini canlandırmaktadır. Okuldaki ders notları, tutum ve davranışları nedeni ile model bir öğrencidir. Ancak, üniversite parasını ödeyebilmek için suç işlemeye karar verir.
Park Ju-Hyun dizide bir lise öğrencisi olan Kyu-Ri karakterini canlandırmaktadır. Kendisinden yüksek beklentileri olan varlıklı bir aileye sahiptir. Ji-Soo’nun (Kim Dong-Hee) işlediği suçu öğrenir ve bu suçun içine dâhil olur.
Jung Da-Bin dizide bir lise öğrencisi olan Min-Hee karakterini canlandırmaktadır. Ji-Soo’nun (Kim Dong-Hee) arkadaşıdır ve onun işlediği suça karışır.
Nam Yoon-Soo dizide bir lise öğrencisi olan Ki-Tae karakterini canlandırmaktadır. Min-Hee’nin (Jung Da-Bin) erkek arkadaşıdır.
Choi Min-Soo dizide Ji-Soo’nun (Kim Dong-Hee) gizli yardımcısı olan Wang-Cheol karakterini canlandırmaktadır.
Park Hyuk-Kwon dizide Ji-Soo’nun (Kim Dong-Hee) sınıf öğretmeni olan Jin-Woo karakterini canlandırmaktadır.
Kim Yeo-Jin dizide Kadın ve Çocuk İşleri Bölümü’nde polis memuru olarak görev alan Hae-Kyung karakterini canlandırmaktadır.

...
Her nokta bir bitişken, ben sana üç nokta koydum...
Yanyana gelen bu üç nokta, boğazımda düğümlenen sana söyleyemediğim yarım bıraktığın karanlığım...
Bitirmeye cesaret edemediğim harflerim...
Keşfedilmemiş bir şarkının notasında dans eden bir kadının gölgesi...
Bazen korku, bazen hüzün, bazen sevinç...
Tamamlanmamış Sen ve Ben..
|