13 Mayıs 2023, 23:23
|
|
|
Leydihan
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
|
Cevap: Sizce en iyi kargo şirketi hangisi ?
PTT ve sürat kargo rezalet.
Çalışanları insanı kanser eder. Trendyol ekspresi de sevmiyorum. Bazen pahalı ürünler sipariş edilmezse sadece çağrı bırakıyorlar, eve teslim etmiyorlar, dükkana ya da komşuya bırakıyorlar. Ali express’den de çok çelmiştim; az ve ucuz ürünler kayboluyor. Yüklü pahalı alışverişler de hepsi daha duyarlı, bunu çok iyi farkettim artık.
PTT, daha çok iş yerlerinin adresine gönderiyor; evse eve kadar göndermiyor “evde bulamadık” diyorlar, şubeye kadar gitmek zorunda kalıp sıra beklerken bezdiriyorlar.
Sürat kargo eskiden sanayii içindeydi, çarşıya taşınınca daha iyi oldu ama çalışanları çok tuhaf. Yanlışlıkla kargo firmasını arama yapmıştım da beni mahkemeye vermeye kalktı, “az önce kargomu aldım hizmetinden dolayı şikayet edeceğim” deyince korktu. Şirketin telefonunu ne için kullanıyor da işkilleniyorsa. Hepsi yoğun çalışıyor tamam da biraz da saygı duymalılar.
Amazon kargo iyi diye baya övdüler, laptop sipariş ettim 3 kere geri gitti gözüktü “adresi bulamamışlar.” Sırf laptop indirime girdiği için nazlandılar. Sanırım AGT kargo Amazon’la çalışıyordu ben de onlar yüzünden sorun yaşadım.
Yurtiçi ve MNG de sorun yaşamadım. Aras’ı uzak diye sevmiyorum. Diğerlerinin hizmetleri çok kalitesiz.
|
|
|
|