Tekil Mesaj gösterimi
Eski 13 Mayıs 2023, 14:52   #1
Dea Dia
Dea Dia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
müzik Söyle Bakalım -9-

Söyle Bakalım -9-

Gizli gizli dinlediğin ama itiraf edemediğin bir şarkıyı bizimle paylaşır mısın?

@eLsaa
Alıntı:
Azat taş - özlemiyormus bak bak
@Kei
Alıntı:
aşırı sarıyor iş yaparken hele

Bu medyayı görüntüleyebilmeniz için üye olmanız ve üye hesabınızla oturum açmanız gerekmektedir.
@Leydihan
Alıntı:
System of a down Lonely Day şarkısı..

Grup Ermeni ve Türk düşmanı olduğu için dinlemeyi kendime yakıştıramıyordum...

O kadar güzel sözleri var ki, yalnız geçirdiğim her gün aklıma gelir çaktırmadan dinlerim. Kimseye söylemeyin tamam mı..
Aramızda tabi ki

@Sürmenaj
Alıntı:
Bu medyayı görüntüleyebilmeniz için üye olmanız ve üye hesabınızla oturum açmanız gerekmektedir.
@Gülümse
Alıntı:
tripkolik- gözlerinin yeşilini özledim
@Freyja
Alıntı:
Tripkolic - Gözleri Var Ya
@heLen
Alıntı:
@Kafein
Alıntı:
Cankan Yaranamadım gizli gizli değil morali bozuk tüm arkadaşlarıma yollarım. Keyfiniz yerinize geliyor ciddiyim
@Savay
Alıntı:
Kendimi ifşa etmeyi göze alarak itiraf ediyorum...

@Socrates
Alıntı:
Öyle bir şarkı yok ama Ahmet Kaya / Doruklara sevdalandım çok dinlerim
@Solidworks
Alıntı:
Ahmet Kaya Beni Vur
Bu da benden olsun.
İbrahim Tatlıses- Nankör Kedi Remix

Katılan herkese teşekkür ederim.

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.