23 Nisan 2023, 23:57
|
|
|
Leydihan
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
|
Cevap: Bazı İnsanlar…
Bazı insanlar, biz tarikatlara ve cemaatlere karşı olunca bizi islâm düşmanı olmakla suçluyorlar. Kavgalı fikirlerini riyakar zikirlerini kendilerine saklamıyorlar; üstüne üstlük tehdit etmekten de kusur kalmıyorlar. Yazılan yorumları muayyen yerleriyle nasıl okuyorlarsa Kuran'ı Kerim'i de aynı muayyen yerleriyle okuyorlarsa dinci teröristler gibi gruplaştıklarında nasıl tehlikeli olabileceklerini düşünemiyorum.
Nice forumdan Atatürk düşmanlığı yaparak banlanıyorlar; şeriatla yönetilmeyi istiyorlar. Biz şeriata karşı gelince islâm'a düşman oluyoruz.
O beğenmedikleri solcular (aleviler, ateistler, deistler, hristiyanlar, Atatürkçüler) birleşti; artık devriniz kapanıyor. Cumhuriyet, demokrasiyle laikliğe yıllar sonra tekrar kavuşacak, sizde laik'inizi bulacaksınız. Halkı dinle kandırıp ayakkabı kutucuklarına doldurduğunuz 4 buçuk milyoncuk dolarcıklarınız olamayacak diye kuduruyorsunuz ve ben mutluluktan gülüyorum halinize..
Hepinizi de denize süreceğiz.. Bakalım hangi İngiliz gemisine sığınıp kaçacak; beğenmediğiniz solculara yaptığınız islâm düşmanı hakaretlerini oradakilere nasıl yapacaksınız...
Hoş! Kaçacak ingiliz gemisi de bulamazsınız; çünkü sizin gibileri kim ne yapsın yahu yobiş kardeşlerim! Her gittiğiniz yeri ortadoğu bataklığına döndürdüğünüz için avrupa bile ayık, sizi artık hiçbir yerde istemiyorlar.
Bedevi çöllerine defolun gidin diyeceğim de, aaa dur bi' saniye oradakilerle de anlaşamıyordunuz dimi.. Vah sizin hâlinize, vah ki ne vahh!
|
|
|
|