Cevap: 2020’de İzlemeyi Merakla Beklenen 18 Animasyon Filmleriydi..
Connected
Türkiye Vizyon Tarihi: 25 Eylül
Spider-Man: Into the Spider-Verse filmiyle Oscar kazanan Phil Lord ve Christopher Miller’ın yapımcılığını üstlendiği Connected‘ın sseslendirme kadrosunda The Favourite filmindeki muhteşem performansıyla Oscar kazanan Olivia Colman, The Good Place ile Emmy’e aday olan, Bridesmaids, Away We Go, The Way Way Back filmleriyle izleyicinin gönlünü fetheden Maya Rudolph, Pineapple Express ve This Is the End filmleriyle tanınan Danny McBride ve Hack Into Broad City dizisiyle Emmy adaylığı kazanan Abbi Jacobson gibi isimler yer alıyor.
Gravity Falls dizinin senaristlerinden Michael Rianda ve Jeff Rowe ikilisi yönettiği film, teknolojinin geliştiği dünyada bir ailenin ilişki kurma mücadelesini derinlemesine inceliyor. Filmin merkezinde hayallerindeki film okuluna kabul edilen Katie Mitchell ve ailesi var. Babası Rick’in girişimiyle Katie, ailesiyle birlikte eğitim göreceği okula gitmek üzere yola çıkıyor ancak Mitchell ailesinin yolculuğu bir teknoloji ayaklanmasıyla kesintiye uğruyor. İki dost arızalı robotun yardımıyla Mitchell ailesi, problemlerini aşmak ve dünyayı kurtarmak için birlikte çalışmak durumuyla karşı karşıya kalıyor.

...
Her nokta bir bitişken, ben sana üç nokta koydum...
Yanyana gelen bu üç nokta, boğazımda düğümlenen sana söyleyemediğim yarım bıraktığın karanlığım...
Bitirmeye cesaret edemediğim harflerim...
Keşfedilmemiş bir şarkının notasında dans eden bir kadının gölgesi...
Bazen korku, bazen hüzün, bazen sevinç...
Tamamlanmamış Sen ve Ben..
|