Tekil Mesaj gösterimi
Eski 29 Nisan 2020, 17:06   #7
Gece
Gece - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Varsayılan Cevap: 2020’de İzlemeyi Merakla Beklenen 18 Animasyon Filmleriydi..

The One and Only Ivan
Türkiye Vizyon Tarihi: 14 Ağustos

2016 yılında Me Before You ile ilk uzun metrajına imza atan Thea Sharrock, Katherine Applegate’in aynı isimli romanından sinemaya uyarlanan The One and Only Ivan filmiyle animasyon dünyasını keşfediyor. Oyuncu ve senarist kimliğiyle tanıdığımız Mike White’ın senaryosunu kaleme aldığı filmde hem gerçek oyuncuların hem de animasyon karakterler bir araya geliyor. Sam Rockwell, Angelina Jolie, Helen Mirren, Danny DeVito, Brooklynn Prince sesleriyle yer alırken; Bryan Cranston ise Mack karakteriyle karşımıza çıkıyor.

Film, Stella isimli bir fil ve sokak köpeği Bob ile birlikte alışveriş merkezindeki bir kafeste yaşayan Ivan isimli bir gorili odak noktasına alıyor. Ruby adında bebek bir fil hayatına girdikten sonra Ivan, önceki hayatını yeniden keşfeder ve onu istismarcı sahibinden uzaklaştırmak için planlar yapmaya başlar.

...
Her nokta bir bitişken, ben sana üç nokta koydum...
Yanyana gelen bu üç nokta, boğazımda düğümlenen sana söyleyemediğim yarım bıraktığın karanlığım...
Bitirmeye cesaret edemediğim harflerim...
Keşfedilmemiş bir şarkının notasında dans eden bir kadının gölgesi...
Bazen korku, bazen hüzün, bazen sevinç...
Tamamlanmamış Sen ve Ben..