Tekil Mesaj gösterimi
Eski 29 Nisan 2020, 16:59   #4
Gece
Gece - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Varsayılan Cevap: 2020’de İzlemeyi Merakla Beklenen 18 Animasyon Filmleriydi..

Soul

Türkiye Vizyon Tarihi: 19 Haziran

Seslendirme kadrosunda Tina Fey, Jamie Foxx, John Ratzenberger, Daveed Diggs gibi isimlerin yer aldığı Pixar’ın yeni animasyon filmi Soul, izleyiciyi New York’tan kozmik alemlere uzanan bir yolculuğa davet ediyor. Seni sen yapan şey nedir sorusundan yola çıkan, yaşamın en çok merak edilen sorularının yanıtlarının keşfedilmesini izleyeceğimiz film, New York’un ünlü caz kulübü The Blue Note’ta çalma hayalleri kuran müzik öğretmeni Joe Gardner’ın, kanalizasyon deliğine düştükten sonra başka bir aleme geçiş yapmasıyla yaşanan olayları konu alıyor.

Joe Gardner’ın sıradışı yolculuğunu izleyeceğimiz filmi p, Inside Out, Monsters, Inc. gibi yapımlara imza atan Oscar ödüllü Pete Docter ve Star Trek: Discovery dizisinin senaristlerinden Kemp Powers yönetiyor. Filmin müziklerini The Social Network için bestelediği müziklerle Oscar kazanan, Nine Inch Nails grubunun üyelerinden Trent Reznor ve Atticus Ross ikilisi besteliyor.

...
Her nokta bir bitişken, ben sana üç nokta koydum...
Yanyana gelen bu üç nokta, boğazımda düğümlenen sana söyleyemediğim yarım bıraktığın karanlığım...
Bitirmeye cesaret edemediğim harflerim...
Keşfedilmemiş bir şarkının notasında dans eden bir kadının gölgesi...
Bazen korku, bazen hüzün, bazen sevinç...
Tamamlanmamış Sen ve Ben..