Cevap: 2020’de İzlemeyi Merakla Beklenen 18 Animasyon Filmleriydi..
Scoob
Türkiye Vizyon Tarihi: 29 Mayıs
Warner Bros.’un kurduğu; Taş Devri –Flintstones, Jetgiller – Jetsons, Scooby Doo gibi çocukken severek izlediğimiz yapımların bir arada geldiği Hanna-Barbera Evreni‘nin (Hanna-Barbera Universe) ilk filmi Scoob!, Scooby Doo’nun hikâyesini animasyon olarak ele alıyor. Aralarında Shaggy ve Scooby Doo’nun bulunduğu Mystery Inc. çetesinin, dünyayı Dick Dastardly ve onun kötü planlarından kurtarmak için Hanna-Barbera evreninin diğer kahramanlarıyla güçlerini birleştirmesini konu alıyor.
Seslendirme kadrosunda Mark Wahlberg, Zac Efron, Amanda Seyfried, Jason Isaacs, Gina Rodriguez gibi isimlerin bulunduğu filmde Frank Welker, Scooby Doo karakteriyle rolüne geri dönüyor. Scooby Doo’nun hem canlı aksiyon filmlerinde hem de çizgi film ve dizilerinde Shaggy karakterini seslendiren Matthew Lillard ise bu filmin seslendirme kadrosunda yer almıyor. Lillard’ın yerine The Last Man on Earth dizisiyle tanınan Will Forte, Shaggy karakterine sesiyle hayat veriyor.
Tony Cervone‘nin yönetmenliğini üstlendiği filmin yapımcıları arasında Harry Potter serisinin ilk iki filmine imza atan Chris Columbus yer alıyor. Filmin senaryosunu ise Hailee Steinfeld’lı The Edge of Seventeen ile adını geniş kitlelere duyuran Kelly Fremon Craig kaleme alıyor.

...
Her nokta bir bitişken, ben sana üç nokta koydum...
Yanyana gelen bu üç nokta, boğazımda düğümlenen sana söyleyemediğim yarım bıraktığın karanlığım...
Bitirmeye cesaret edemediğim harflerim...
Keşfedilmemiş bir şarkının notasında dans eden bir kadının gölgesi...
Bazen korku, bazen hüzün, bazen sevinç...
Tamamlanmamış Sen ve Ben..
|