2020’de İzlemeyi Merakla Beklenen 18 Animasyon Filmleriydi..
2020’de İzlemeyi Merakla Beklenen 18 Animasyon Filmleriydi..
Trolls: World Tour

Türkiye Vizyon Tarihi: 15 Mayıs
2016 yapımı Trolls’ün devam filmi olan Trolls: World Tour‘da ilk filmde tanıştığımız Poppy ve Branch bir kez daha karşımıza çıkıyor. Poppy ve Branch’in eğlence dolu maceralarına tanık olacağımız filmi, ilk filmin yönetmenleri arasında yer alan Walt Dohrn ve daha önce birçok animasyon projesinde çalışan David P. Smith yönetiyor. Poppy ve Branch’i seslendiren Anna Kendrick ve Justin Timberlake ile beraber filmin seslendirme kadrosunda James Corden, Ozzy Osbourne, Rachel Bloom, Mary J. Blige, Sam Rockwell gibi isimler de yer alıyor.
Poppy ve Branch, dünya üzerindeki altı ayrı troll kabilesinden birinin üyesi olduklarını öğrenirler. Her bir kabilenin punk, country, tekno, klasik müzik, pop ve rock gibi müzik türlerini temsil ettiği bu diyarda, hard-rock grubunun üyesi olan Queen Barb babası King Trash’in yardımıyla diğer tüm müzik türlerini yok etmek ister ve tüm dünyaya rock müziğin hâkim olmasını amaçlar. Poppy ve Branch, dünyanın kaderinin tehlikelerden kurtarıp Queen Barb’a karşı savaşırlar.

...
Her nokta bir bitişken, ben sana üç nokta koydum...
Yanyana gelen bu üç nokta, boğazımda düğümlenen sana söyleyemediğim yarım bıraktığın karanlığım...
Bitirmeye cesaret edemediğim harflerim...
Keşfedilmemiş bir şarkının notasında dans eden bir kadının gölgesi...
Bazen korku, bazen hüzün, bazen sevinç...
Tamamlanmamış Sen ve Ben..
|